Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
35 eves ferfi oregnek szamit? 35 F
Figyelt kérdés
En nagyon oregnek erzem magam. Regen azt hittem, hogy egy 35 eves ferfi meg nagyon fiatal, de ra kellett jonnom, hogy oregszem. Ramtort a kapuzarasi panik. Azon agyalok, hogy sosem lesz senkim. Nem lesz csaladom. Egyedul maradok. Mert az utobbi 10 evet elpzaroltam. Es mar nem lehet visszahozni az elpazarolt eveket. Elvesztek vegleg...2021. júl. 17. 19:44
11/33 anonim válasza:
"Nők terén pedig nagyon durva, hogy a velem egykorú nőket milyen öregnek látom..." Ez komoly? Tele az utca/bármi igénytelen harmincas férfiakkal, zömük bakker még fodrászhoz is lusta elmenni, vagy kopaszodik, évtizedekkel néznek ki vénebbnek és kövérek is, az öltözékük meg gyalázat. De a nők legyenek 10/10...nagyon el vagytok tévedve és el is vagytok kényeztetve magyar férfiak.
12/33 anonim válasza:
11 szerintem ezt a nőkre is el lehet mondani, kivéve a kopaszodást.
13/33 anonim válasza:
Egy 35 éves ember nem számít öregnek, még a 20 éveseknek sem. Gondolj bele, ha csak nem valami hivatalos szituációban vagy, a 20 évesek is simán letegeznek. 35 évesen középkorú vagy, ha pedig az elmúlt 10 évet "csak" úgy pazaroltad el, hogy nem volt kapcsolatod, akkor nincs veszve semmi, sőt talán a legjobb korban vagy. Ha viszont úgy pazaroltad el, hogy nem értél el semmit, sem a munkádban, sem a szociális kapcsolataidba, sem anyagilag, akkor már nehezebb dolgod lesz.
14/33 anonim válasza:
#13. Erről a tegezésről jutott eszembe, hogy jött egy új szomszéd és ott van egy fiatal srác 15 éves lehet. Nekem kapásból Hello-t köszönt, mikor azt se tudta ki vagyok, míg a másik szomszédnak meg Jó Napot-ot köszön. Pedig 3 év van köztem meg a másik fickó között :D Én 42 vagyok ő meg 45. Csak én fiatalabbnak nézek ki meg az öltözködésem sem tükrözi azt, hogy 40 feletti lennék. Állandóan sportosan, lazán öltözködöm. Ez annyit tesz, hogy NBA kosaras mezekben járkálok tavasztól őszig. Persze, hogy nem 40-esnek néznek a fiatalok, hanem azt hiszik, hogy én is valami fiatal figura lehetek, aki nem ismer.
15/33 anonim válasza:
#14: Igen, az emberek a külsőd alapján sorolnak be valahova, ha nem ismernek. Sok 40-es tartja magát jól és inkább kora 30-asnak néz ki. Férfiban és nőben is ismerek ilyeneket.
16/33 anonim válasza:
14-15: Én ilyen szempontból megszívtam, mert 25 évesen 16-nak néztem ki, nem akartak a korombeli csajon semmit tőlem. Most 30 felett már kb. a valós korom szerint nézek ki, továbbra is semmi érdeklődés. (régen én is sportoltam edzőteremben)
17/33 anonim válasza:
Lefőtt a caffe.
Azt mondják a Duna víze most kellemesen meleg.
18/33 anonim válasza:
Én 16 évesen éreztem hasonlóan.
De a két kisebbik gyerekem meg 40 fölött született.
Ne keseregj, élj!
19/33 anonim válasza:
Ennyi idősen még simán invesztálhatsz az önfejlesztésbe, elkezdhetsz egy terápiát, hogy feltárd a traumáid, megváltoztasd a rossz viselkedésmintáid, stb. Kereshetsz valami érdekes hobbit, és így tovább. Kérdés, hogy van-e ehhez elég belső motivációd, vagy most csak panaszkodsz, de amúgy tök jól elvagy a tespedésben.
20/33 anonim válasza:
19: Az a baj, hogy a motivációk, "értelmes hobbi" stb. stb. mind megvan/meglehet, az még semmit nem jelent. Mindig azt szoktam mondani, hogy ha valaki szenvedélyes (értelmes) hobbija, hogy hétvégén kiül horgászni a tópartra, még nem fog párt találni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!