Csak én erzem magam oregnek 16 evesen egy szorakozohelyen?
Figyelt kérdés
Mindjart 17 vagyok ezt hozzatennem .
De ugy erzem hogy annyi pisis van egy diszkoba hogy mar en erzem magam oregnek ott mas is van ezzel igy? Az ilyeneket minek engedik be 15 eveseket ? Sot 14 eket is neha.
2017. okt. 14. 19:53
1/9 anonim válasza:
Csak te. Pisis vagy te is ne aggodj.
2/9 anonim válasza:
Én is. :D
Volt, hogy 18 évesen én voltam a legmagasabb az egész discoban, holott én tök átlagos magasságú vagyok, a többiek voltak mind kis pisisek. xD
3/9 anonim válasza:
Én azt nem értem hogy 18 év alatti pisiseket miért engedik be a szórakozóhelyekre.
4/9 anonim válasza:
Mert a te kemény 16 évedhez képest a 15 az olyan marha kevés, mi? lol
5/9 anonim válasza:
Erről egy régi osztálytársam beszólása jutott eszembe, mikor kijelentette 16 évesen, hogy ő aztán 15 éves pisis lányokkal nem ismerkedik, csak 17 évesekkel.
:D
6/9 anonim válasza:
En 40 evesen nem erzem magam oregnek, de ezek szerint mar otthon kellene ulnom a nyugdijamat meg a temetesemet tervezgetve.
7/9 anonim válasza:
Hat igen. 16 evesen gci oreg vagy egy 14 eveshez kepest. :D tipikus kisgyerek aki elt nehany evet es azt hiszi aki fele annyit elt akkor mar nala oregebb. Leszel te meg 69 eves is fiam.
9/9 anonim válasza:
"Mindjárt 17 vagyok ezt hozzá tenném" Ez annyira vad és rosszfiús volt, hogy erre benedvesedtem :$
Tök igazad van, sok pisis 15 éves pff. 14 meg pláne! Te vagy már a jó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!