Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nők akik családot szeretnétek 27-36 év közöttiek: miért nem adtok esélyt egy férfinak 500 nettó alatt? Tényleg nem lehet belőle jó apa mert nem keres jól? Nem lehet, hogy ketten jobban megoszlanának a költségek is? Csak nettó 500 felett férfi valaki?
50.
Ezt közöld a munkáltatókkal is akik szeretik rabszolgaként kezelni a régiónkban élő embereket. Kizárólag ezért jönnek ide, mert itt nem német munkás van akinek normális fizetést kell adni, hanem a kizsákmányolt magyarok, szlovákok, románok, lengyelek akiknek ötödannyit fizetnek, azt is csak nagy morogva és emelés esetén automatikusan egy leépítéssel, hogy "nehogy többet kelljen fizetni összességében, mint előtte".
50-es: egyetértek, elég röhejes, hogy a 300ért is vért kell izzadni és budapestről beszélek.
Én multinál nyilván többet keresnék de nem bírom a közeget. Nyomatják a szivárvány propagandát, pedig ott lehet 'nyaldosnám' a nettó 500-at de nem akarok részese lenni a LGBTQI mozgalomnak...
52-es nehogy azt hidd, hogy budapesten sokkal jobb a helyzet ha magyar a cég.
A külföldi cégek valóban emelnek a magyar cégek nem.
Tehat akkor azert nem mesz multihoz, mert ott el kell fogadni a nyiltan melegeket, majd sír a szád, hogy szarul keresel, es elkerulnek a Nők! Taps!!!👏👏👏
Hülyével senki sem áll össze. Kepzelem azt a beszelgetest a paroddal.
"Hát szivem, tudom, hogy szeretnél gyereket, de nem tudom megkeresni rá a minimális netto 500at, mert utálom a b*zikat, es nem tudnék velük egy helyen dolgozni"
Ez nyílt propaganda ... senkinek semmi baja a melegekkel!!!!
De ha minden nap erről ír a cég és nyomja le a torkodon az igenis zavaró ...
57
Engem simán nem érdekel.... ahogy az sem, hogy van gender mosdó, gender oltozo....
43-as vagyok.
Márpedig diplomával egy multinál lehet csak alaptőke nélkül viszonylag hamar magasabb összegre(esetedben pl 500 felett)szert tenni,nőként is.
Tapasztalatból beszélek.
Az pedig,hogy nyomatják az LMBTQ-t..igen,lehet,hogy így van.
Viszont az egészen elképesztő,hogy valaki csak azért nem megy multiba dolgozni :) Alapvető dolog mindenkit elfogadni.
34N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!