Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ha keres adjak még esélyt az ismerkedésnek?
Figyelt kérdés
Volt randi. Azóta csetelünk. Hétfőn küldött képet magáról hol van, kérdezett is, én is küldtem, válaszoltam, megnézte majd eltűnt, nem válaszolt azóta sem. Egész nap elérhető. Ez volt a 3. ilyen. Ezek után érdemes lenne folytatni?2023. júl. 20. 07:55
1/4 anonim válasza:
Nem hiszem, valószínűleg lett más neki.
2/4 anonim válasza:
Ahogy az írásodból lejön, te sem kerested őt. Gyakorlatilag nulla az érdeklődés egymás felé. Van ennek így értelme?
3/4 A kérdező kommentje:
2
Az első 2 ilyen után én kerestem. De ez most rosszul esett...nem tudom mit írhattam volna, dühös vagyok. Múltkor egy hogy vagy kérdésre 2 nap után írt valami szleng kifejezést. Nem értem ezt az egészet.
2023. júl. 20. 08:12
4/4 anonim válasza:
Hagyd a francba.
Majd ha valakinek kellesz az írogat ha akarod, ha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!