Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
30+ férfiak, mennyi esélyt adnátok egy lánynak egy ilyen szituációban?
1-2 év múlva, mikor ő a saját erejéből kiköltözött az országba ahol lakom akkor visszatérnék rá.. ha addig nem alakulna ki mással tartós kapcsolatom.
Úgy várni, hogy várok aztán majd lesz e valami, biztos hogy nem. Nem vagyok időmilliomos.
Nem èrdekelnek a hùsz èves kölykök, ez nem sèrtès, hanem szimplán mást keresek egy nõben.
Persze beszèlgetek vele, lehet, hogy medgudom, de hogy megadjam neki a számomat az konkrètan kizárt.
5-ös vagyok Hasonlò èrtèkrend, hasonlò neveltetès, szarkasztikus humor, õszintesèg, tudja, hogy mit akar az èletben ès ne ez a tùl fiatal kiscsaj tipròdik a tanulmanyaival kategòria legyen, hanem legyen kèsz egzisztenciája mint nekem.
Legyen mùltja, ami nèmikèpp több mint ez a "buliztam, jártam suliba, volt kèt pasim, a szüleimmel èlek" kategòria: magyarul minden tèren releváns tapasztalat. Fontos az, hogy legyen világlátott, ami nem azt jelenti, hogy "voltam Görögbe a szüleimmel", hanem az, hogy sokat utazott.
Legyen önállò, ne az legyen, hogy meghivom valahova amitõl kellemetlenül èrzi magát ès elkezdi a zsebpènzèt fájdalmas fejet vágva kitenni az asztalra, mondván õ felezni akar. Ha èn hívom meg, akkor èn fizetek ès nem felezgetünk, ez evidens.
Nem akarok kètnaponta valami olyasmit hallgatni, hogy èppen mit mondtak a szülei "anyám azt mondta, hogy jobb ha elcuccolok..", nekem erre se idõm, se energiám. Sokat utazom külföldre a melòm miatt, de legyen szülõk ès suli függõ, hogy õ most jön vagy sem. Mûveltsèg ami nem kerül ki abban, hogy felsorolja a kötelezõ tananyagot, magabiztosság (ez ilyen fiatal kiscsajokra nem jellemzõ), nõies kisugárzás (szintèn nem jellemzõ) stb.
A másik, hogy ez a korosztaly totalisan beparázik, ha mindjuk egy nap nem írok sms-t, (biztos már nem szeretem, megcsalom, már nem fontos ès sorolhatnám. Mivel hùsz èves elèg gyerekesen ès vègletesen látja a világot, a világnèzete kb èvente változik ami nirmális, hiszen mèg kölyök.
Anno voltam együtt egy hùsz èves kiscsajjal, egy szò: melodráma az egèsz, a vègèn pedig alig bírtam levakarni magamròl. Kivètelek mindig vannak, de èn a korombeli harmincas nõket preferálom, hùszonèvesek nem èrdekelnek. Persze, megnèzem õket az utcán, de rèszemrõl ennyiben ki is merült.
Egy ismerősöm 61 évesen vett feleségül egy 30 éves hölgyet. Született két kisfiuk, az idősebb immár 13 éves. A pár azóta is együtt van, és amennyire tudom jól érzik magukat.
A történethez hozzá tartozik, hogy az ismerősöm 20 évvel fiatalabbnak tűnik a valós koránál.
Ez csak egy példa, szerintem egy párkapcsolatban az a fontos, hogy évek múltán is találj a párodban értékeket, amelyek fontosak számodra. Mivel mindenki folyamatosan változik, azt látom legnehezebbnek hogy egyszerre, egy irányba változzatok, így fönntartva harmóniát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!