Férfiak! Szoktatok sírni? Ha igen akkor milyen szituációban?
Szoktam
Általában ugyanolyan dolgoknál mint egy Nő, csak ez nem hiszti, hanem bánat és kesergés
20/F
Mozi filmen, ha meghal a szimpatikus főhős szerelme.
Utálom, ha ilyenkor rámnéz a csajom. Más emberek nem érdekelnek.
26F
Szoktam.
Olyankor, mikor eszembejut a Barátnőm és/vagy az Édesanyám, mert mindketten meghaltak.
Az egyik legnagyobb bűn, amit egy szűlő elkövethet a fiúgyereke ellen, az az, ha beléneveli, hogy a fiúk katonák, és nem sírnak!
A sírás nem pusztán hiszti, vagy gyengeség. A könnyel rengeteg streszhormon ürül ki a szervezetből. Nem véletlen, hogy a sírás után megkönnyebbülünk.
(Ugyanez a jelenség, ha valaki örömében sír. Az is egyfajta stressz, csak pozitív.)
A férfiakra azért jellemzőbb a szívroham, mert évekig visszafojtják a sírást, ezzel nő bennük a stressz. Ez bizonyított tény.
Szóval fiúk, férfiak, tessék sírni, ha jól esik. :)
Szoktam, szintén a meghalt szülők miatt...
17/F
Én gyakran szoktam sajnos többször, könnyebben is mint egy lány, ez elég ciki.
De épp ma láttam a Bear Grylls-nek a Mount Everest átrepüléséről szóló filmjét, és még őt is elragadták az érzelmek mikor a családjára gondolt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!