Szoktatok sirni a párotok előtt?
Kapcsolatunk elején rengeteget sirtam a párom előtt,aztán egyre ritkábban.Most ha belegondolok 6éve nem sirtam úgy hogy ezt ő lássa,akkor is csak azért mert a doki közölte hogy a magzatunknak nincs szivhangja,mikor kiléptem az ajtón és közöltem vele elkapott a sirás.
Le lehet szokni arról hogy az ember a párja előtt sirjon,mert én nagyon elszoktam ettől.
A kérdés azért merült fel bennem mert az öcsém nagyon panaszkodik hogy a barátnője folyton sir és már nem tud vele mit kezdeni.
Másoknál ez hogy működik?Vagy velem van a gond,és az a gyakoribb hogy a párok egymás előtt sirnak?
Nem
Azonban ki nem állhatom ha valaki sír.Mindegy milyen okból,utálom a pipacs lelkűeket.
Én szoktam előtte sírni, nem sűrűn, de néha előfordul. Akkor, amikor Apukája és a Testvére meghaltak, akkor nem előtte sírtam, mert volt Neki elég baja anélkül is, hogy ott bőgjek előtte.
Te ilyen típus vagy, az öcséd barátnője pedig sírósabb, ezzel szerintem semmi baj nincs:-).
Előfordul,hogy sírok előtte,miért ne? Ez teljesen természetes és normális szerintem,nyilván bizonyos határokon belül. Az,hogy az embert egyszer-kétszer elkapja a sírás és nem menekül át a másik szobába,szerintem teljesen rendben van,hála Istennek a férjem ilyenkor mindig igyekszik megvigasztalni,bár azt látom rajta,hogy jobban zavarba jön,mint én. De egy bőgőmasinával nem lehet mit kezdeni,sajnálom a tesódat egyébként,biztos nem egyszerű egy olyan lánnyal,aki mindenen bőg.
Én mindenesetre természetesnek veszem,hogy ha előfordul,hogy elpityeredek,akkor nem menekülök el, de ez nem fordul elő túl gyakran.
Hát igen,páromtól is kért öcsi tanácsot hogy ilyenkor mit csináljon,ha vigasztalja az a baj,ha nem akkor meg az.Mint emlitettem régen nagyon siros voltam,engem a párom mindig megvigasztalt,igy ő is azt tanácsolta öcsinek hogy tegye azt aztán hátha leszokik róla.
Iszonyú kellemetlenül érzem magam ha sirnom kell,próbálom visszafolytani ha nem megy akkor meg elvonulok egyedül.Ha látja a párom hogy kisirt a szemem mindig megölelget,de nem kérdez rá miért sirtam mert úgy gondolja ha rátartozna előtte sirnék.
A leírásod alapján a sógornőd simán drámakirálynő. Ezt én is nehezen viselném.
Én alapból nagyon ritkán és nagyon komoly okból sírok csak. Eddig két eset volt, amikor látott sírni: közeli rokon tragikus körülmények között elhunyt, illetve amikor vesegörcsöm volt. De az annyira fájt, hogy ha adnak egy pohár kerozint, hogy ettől elmúlik, én biz' Isten megittam volna.
Lelki probléma miatt nem szoktam sírni, az anélkül is el tudom rendezni magamban. Ilyenkor inkább visszavonulok és gondolkodok - ebben az esetben szeretem, ha egy fél órára teljesen egyedül hagynak.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!