Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok a párotok előtt...

Szoktatok a párotok előtt wc-zni, fürdeni, böfögni/fingani stb?

Figyelt kérdés
Szóval érdekelne meddig mentek bele egymás intim szférájába. Ha a nő menstruál, akkor van pl hogy együtt fürödtök? Érdekel hogy állnak az emberek ezekhez a dolgokhoz.
2012. ápr. 18. 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 1/69 anonim ***** válasza:
58%
Csak fürödni szoktunk együtt, de azt bármikor. Wc-zni semmiképp, se fingani - ez mindenkinek saját ügye, meg erre van a wc. Böfögni meg nem szoktunk.
2012. ápr. 18. 16:26
 2/69 anonim ***** válasza:
91%

Igen, szoktam a felsoroltakat, 6 éve vagyunk együtt a férjemmel, ennyi ideig tényleg nem lehet kiizzadni.:)

Menstruáció alatt viszont nem szoktunk együtt fürödni.

2012. ápr. 18. 16:27
 3/69 anonim ***** válasza:
95%
Ha meg van neki akkor külön zuhany van, wcre nem kisérem el, ahogy ő sem. Fingani sem szoktunk egymás előtt, de ha van van. Böfögni, pl egy jó sör után vagy kóla, kaja mindegy néha, de nem mint a disznó. Ez egy normális kapcsolatban nem okozhat gondot. Ezek emberi dolgok...
2012. ápr. 18. 16:29
 4/69 anonim ***** válasza:
75%

Ha megvan akkor nem szoktunk együtt zuhanyozni, máskor pedig mikor hogy. Külön van a WC-nk a fürdőtől, de ha másképp lenne akkor sem mennénk be ha a másiknak dolga van.

A fingás pedig kizárt, én sem díjaznám ha előttem engedne el egy galambot, de a párom sem.

Böfögés pedig olyan, hogy ha kiakar jönni, hát jöjjön. Persze csakis diszkréten.

2012. ápr. 18. 16:30
 5/69 anonim ***** válasza:
83%
Szoktunk együtt fürdeni, néha böfög előttem a párom, ez nem zavar. A többi szerintem teljesen magánügy. Nem igazán rohangálnék be, mikor a vőlegényem ül a wc-n stb. Ennyire nem akarok belefolyni az intim szférájába, és visszafelé sem örülnék neki.
2012. ápr. 18. 16:30
 6/69 anonim ***** válasza:
75%

Fürdeni természetesen igen, a büfögés, fingás, wc-zés meg szerintem magánügy kategória, tök mindegy, hogy a szomszéd néniről, a postásról vagy a férjemről van szó.

Nem szégyellősség kérdése, egyszerűen nem kell megosztani ezt a világgal, meg lehet tisztelni egymást annyira, hogy nem fingunk egymás orra alá. Nem azt mondom, hogy szégyellni kell, ha kicsúszik, de a másik véglet ("mindent lazán kiereszteni, végül is csak a párom hallja-érzi") ugyanolyan rossz.

2012. ápr. 18. 16:32
 7/69 anonim ***** válasza:
94%
Ha menstruálok, akkor nem fürdők csak zuhanyzom. Azt is egyedül.
2012. ápr. 18. 16:34
 8/69 anonim ***** válasza:
88%
Nagyrészt azok a dolgok vannak nálunk is mint amit leírtak, bár furcsállom hogy némelyeknél a fingás is bűnnek számító kizárt dolog, de a büfögés az mehet mert ki kell jönnie. Mert a fingásnak jó ha bent van mi?még rosszabb is mint a büfögésnél mert az nagyrészt metángáz nem lenyelt levegő... Na mind1, a lényeg hogy ha megvan akkor nem fürdünk együtt, nagyvécére sem mászkálunk be a másikhoz, de ha pl be kell menjek fésűért vagy valamiért nem állunk meg kint és várunk mert a másik pl pisil.(egybe van a wc a fürdővel)Persze ha külön lenne akkor nem mászkálna senki a másikhoz a wc-re.
2012. ápr. 18. 16:35
 9/69 anonim ***** válasza:
63%
Mi nem élünk még együtt, de már régóta együtt vagyunk. Böfögni a barátom szokott előttem, én előtte nem, vagy ha muszáj, akkor diszkréten, nem hangosan. :) Ha együtt fürdünk (nem mindig, mivel ugye nem együtt élünk), akkor nem akadályoz meg az sem, ha menstruálok. Wc-re nem megyünk be egymáshoz, még pisilésnél sem. A fingást meg szerintem csak a wc társaságában tegye mindenki, ezért azt sem szoktuk egymás előtt. Azt szokták mondani, hogy akkor van meg a bizalom egy kapcsolatban, ha mernek egymás előtt fingani, de szerintem nem így van, mert szerintem ki lehet bírni, ennyi tiszteletet én megadok a másiknak, abban az esetben is ha 2 hete vagyunk együtt és akkor is ha 10 éve.
2012. ápr. 18. 16:38
 10/69 anonim ***** válasza:
86%
Kedves kérdező. Miért akarna bárki is egy másik emberrel véres vízben ücsörögni????????
2012. ápr. 18. 16:38
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!