Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hetente 1x fürdeni? Mit gondolsz?

Hetente 1x fürdeni? Mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Amíg otthon laktam, hetente 1x fürödtem, ahogy a családom többi tagja is teszi még mindig.

Hetente 1x fürdenek, vasárnap. Egyáltalán nem büdös egyikük se, én se voltam az, amíg ezt csináltam, most sem vagyok az, napi zuhanyzással.

2012. febr. 5. 16:54
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
2012. febr. 5. 16:56
 2/31 anonim ***** válasza:
85%
Szerintem ez nem higénikus, legalább 1-szer egy nap kell, ahhoz hogy tiszták legyünk, és itt nem csak a büdösségről van szó, hanem én nem tudnék úgy belefeküdni az ágyban, hogy este nem fürdök meg. Nyáron meg egész nap általában medencébe vagyok, így akkor is csak este szoktam fürdeni, de akkor is, legalább 1-szer kell. 14L
2012. febr. 5. 16:56
 3/31 anonim ***** válasza:
93%
hetente egyszer furdeni, plane nyaron??? nyaron van hogy naponta ketszer lezuhanyozok mivel megizzadok. nem hiszem el hogy az az ember nem budos aki hetente csak egyszer furdik. meg ha ki sem mozdul otthonrol es csak ul egesz nap akkor is budos lesz egy ido utan. lehet hogy ti magatokon nem is erzitek, de nekem nem lenne gusztusom egy olyan pasihoz aki nem furdik minden nap..
2012. febr. 5. 17:01
 4/31 anonim ***** válasza:
94%

Itt kint Angliában nagyon sokan hetente 1-szer vagy 2-szer fürdenek.Szerintük luxus a mindennapi fürdés.

Én személy szerint ha nem is fürdők (ezt én is kéthetente szoktam,ha olyan kedvem van) de zuhanyzom minden nap.

Nyáron ha erősen izzadok akkor naponta kétszer is lezuhanyzom..

Sajnos tapasztalatból tudom,hogy a saját izzadságszagunkat nem érezzük,de a másikét annál inkább.Nagyon sokszor már sírva fakadnék amikor péntekre a kollégám olyan büdös,hogy az már durva.(volt,hogy haza is küldték) Sokszor volt rá példa,hogy fiatal tizenéves lányok mellettem álltak és majd elájultam az izzadságszagúk miatt.

2012. febr. 5. 17:01
 5/31 A kérdező kommentje:

Az én szobatársam a vőlegényem, és naponta zuhanyzunk.

Otthon azért ez a helyzet, mert így spórolnak..

2012. febr. 5. 17:03
 6/31 A kérdező kommentje:
Naponta végigtörölgetik magukat vizes törölközővel, de nem fürdenek. Zuhanyzó nincs.
2012. febr. 5. 17:06
 7/31 anonim ***** válasza:
78%
Undorító..:S
2012. febr. 5. 17:12
 8/31 anonim ***** válasza:
67%
Azt gondolom, hogy undorító, és egyáltalán nem higiénikus. Lehet, hogy ti nem érzitek magatokon, hogy büdösek vagytok, de hidd el, hogy más igen. Meg amúgy is a frissen mosott tiszta ágyneműbe befekszetek úgy, hogy egy hetes retek van rajtatok? Anyukád nem takarít nem főz soha, hogy egy kicsit sem izzad meg, meg nem lesz olaj szaga például? Ti légburokban éltek otthon, és nem érhet titeket kosz? Jézusom, sose hozzon össze a sors ilyen emberrel, mert sírva rohannék mellőle.
2012. febr. 5. 17:21
 9/31 anonim ***** válasza:
74%
Naponta egyszer minimum...Nyáron van, hogy 2x is lezuhanyozok.Pláne, ha egy nő menstruál, és 1 hétig nem is fürdik? Jesszus.Egyrészt baktériumtenyészet, másrészt iszonyat büdös..
2012. febr. 5. 17:28
 10/31 anonim ***** válasza:
70%

Mikor gyerek voltam, nekünk nem volt fürdőszobánk. Úgy 14 évesen költöztünk be az összkomfortba. Minden reggel és este lavórban mosdottunk. Egy lavór víz deréktől felfelé, egy pedig lefelé. Sosem voltunk büdösek, tetvesek, rühösek, mindig tiszta volt a fülünk, körmünk, nem volt büdös a szánk, nem volt zsíros a hajunk. Amikor egy-egy osztálytárs eljött hozzánk, csodálkoztak, hogy jééé, nincs fürdőszoba? És akkor hogy fürödtök? :)

Vasárnap volt a nagyfürdés, amikor a nagy bádogteknőt behoztuk, és abban fürödtünk. Érdekes, akkor nagyon élveztük gyerekként. Pedig az sem állt többől, mint leszappanoztuk magunkat és lemostuk a habot.

A tisztaság nem azon múlik, hogy zuhanyzással, vagy mosdással, vagy fürdéssel érjük el. A lényeg, hogy érjen víz. :)

2012. febr. 5. 17:32
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!