Hetente 1x fürdeni? Mit gondolsz?
Amíg otthon laktam, hetente 1x fürödtem, ahogy a családom többi tagja is teszi még mindig.
Hetente 1x fürdenek, vasárnap. Egyáltalán nem büdös egyikük se, én se voltam az, amíg ezt csináltam, most sem vagyok az, napi zuhanyzással.
Itt kint Angliában nagyon sokan hetente 1-szer vagy 2-szer fürdenek.Szerintük luxus a mindennapi fürdés.
Én személy szerint ha nem is fürdők (ezt én is kéthetente szoktam,ha olyan kedvem van) de zuhanyzom minden nap.
Nyáron ha erősen izzadok akkor naponta kétszer is lezuhanyzom..
Sajnos tapasztalatból tudom,hogy a saját izzadságszagunkat nem érezzük,de a másikét annál inkább.Nagyon sokszor már sírva fakadnék amikor péntekre a kollégám olyan büdös,hogy az már durva.(volt,hogy haza is küldték) Sokszor volt rá példa,hogy fiatal tizenéves lányok mellettem álltak és majd elájultam az izzadságszagúk miatt.
Az én szobatársam a vőlegényem, és naponta zuhanyzunk.
Otthon azért ez a helyzet, mert így spórolnak..
Mikor gyerek voltam, nekünk nem volt fürdőszobánk. Úgy 14 évesen költöztünk be az összkomfortba. Minden reggel és este lavórban mosdottunk. Egy lavór víz deréktől felfelé, egy pedig lefelé. Sosem voltunk büdösek, tetvesek, rühösek, mindig tiszta volt a fülünk, körmünk, nem volt büdös a szánk, nem volt zsíros a hajunk. Amikor egy-egy osztálytárs eljött hozzánk, csodálkoztak, hogy jééé, nincs fürdőszoba? És akkor hogy fürödtök? :)
Vasárnap volt a nagyfürdés, amikor a nagy bádogteknőt behoztuk, és abban fürödtünk. Érdekes, akkor nagyon élveztük gyerekként. Pedig az sem állt többől, mint leszappanoztuk magunkat és lemostuk a habot.
A tisztaság nem azon múlik, hogy zuhanyzással, vagy mosdással, vagy fürdéssel érjük el. A lényeg, hogy érjen víz. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!