Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hetente 1x fürdeni? Mit gondolsz?

Hetente 1x fürdeni? Mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Amíg otthon laktam, hetente 1x fürödtem, ahogy a családom többi tagja is teszi még mindig.

Hetente 1x fürdenek, vasárnap. Egyáltalán nem büdös egyikük se, én se voltam az, amíg ezt csináltam, most sem vagyok az, napi zuhanyzással.

2012. febr. 5. 16:54
1 2 3 4
 11/31 A kérdező kommentje:

Olvassátok el a köztes kommentjeimet is. Megmosakodnak, de nem üldögélnek a kádban és nem zuhanyoznak.

De igen, főz és takarít, patikatisztaság van, az anyám nem kicsit Monica Geller.

És soha nem mondták még, senki, pedig találkoztam/találkoztunk már jó néhány szókimondó emberrel, hogy büdösek vagyunk.

És ismétlem, én már nem lakom otthon, nem kell a vízen spórolnom, mert kolesz és itt mindig van víz.

Apu a munkahelyén fürdik.

Anyunak már nincs gondja a menstruációra, amikor még volt, akkor meg szintén többször áttörölte magát vizes törölközővel. Fürdeni akkor amúgy sem egészséges.

Én szintén törölköztem akkor sokat, most már mivel zuhany van, ezt elhagytam.

2012. febr. 5. 17:34
 12/31 anonim ***** válasza:
47%
Figyelj, te megkérdezted, hogy mit gondolunk erről... mindenki leírta, erre te elkezdesz agitálni a fürdés ellen. Miből gondolod, hogy szavaid hatására majd ezentúl hetente egyszer dugja vízbe a lábujját mindenki?
2012. febr. 5. 17:45
 13/31 anonim ***** válasza:
70%
Klassz,de nem próbálnám ki.
2012. febr. 5. 17:58
 14/31 anonim ***** válasza:
63%

Az unokahúgom is ezt a választ adta az iskolában, s a tanárnő kétségbe esett. Persze, mert a gyerek nem is hazudott. Mivel ő dermatitis-es, így minden este zuhanyzik, s fürdeni csak vasárnap szokott.

Szerintem is fontos, hogy az ember tisztán tartsa magát. Mindenki érzi, hogy mennyire koszos. Nyáron aláírom, hogy az ember izzadékonyabb.

Én a zuhanyzás mellett vagyok. Nemcsak azért, mert gyorsabb ( s nem foglalod a fürdőszobát), s nem teszed ki a bőrödet a kiszáradásnak, hanem mert kevesebb vizet is használsz.

A napi 1x-i zuhany szerintem oké. Ha nyáron 2x- hát kétszer. De az ettől több már káros.

Hogy mi a helyzet a kevesebbel? Persze, biztos mindenkinél volt már olyan, hogy olyan hulla fáradt volt, hogy örült, hogy beesett az ágyba. Ettől még nem lettél büdös. De az tény, hogy rendszert ne csináljunk belőle.

2012. febr. 5. 18:01
 15/31 anonim ***** válasza:
78%
Én nem bírnám ki, ha mindennap nem zuhanyozhatnék. Fürödni már évek óta nem szoktam kádban, mert az maximum ellazulásra jó, igazán akkor érzi az ember magát tisztának, ha lezuhanyzik, a kádban fürdés meg a saját koszodban ázás lényegében. :D
2012. febr. 5. 18:15
 16/31 anonim ***** válasza:
72%

Az ilyen kérdéseknél az a baj, hogy a "fürdés" használható specifikusan a kádban való pancsolásra, és gyűjtőnévként bárminemű tisztálkodásra.

Anyukám kiskorában heti egyszer fürdött, ők még vizet se cserélhettek, egymás piszkában fürödtek. Ő most napi kétszer zuhanyzik. (Az egyik bátyja olyan büdös, hogy szerintem ő azóta sem látott vizet.)

Hiába mondja bárki is, hogy nem büdös, van egy rossz hírem: de, az. Senki nem érzi magán a saját szagát, akár kellemes az illat, akár nem. Az orr a legfáradékonyabb érzékszerv.

Viszont ez sok mindenre magyarázat: a metrón, buszon, villamoson sokszor van, hogy felszállok, és csöves szag van. Tudjátok, az a szennyeskosár szag. Viszont nem látok rosszarcú, koszos embereket. Mert ezek a heti egyszer fürdősök. Akik zárt helyen, ami nem a hasonló szagú családi fészek, ontják a szagot, mint egy borz.

2012. febr. 5. 18:25
 17/31 anonim ***** válasza:
8%
Én se szoktam sürübben.és csütórtök óta mensizem még se fogok tusolni. Szeretek ezen spórolni meg minek száritsam a böröm. Ugyanez volt nálunk a szokás mint a kérdezőnél
2012. febr. 5. 18:33
 18/31 anonim ***** válasza:
67%
Kedves mensis! És a vért a csúnyádból ki sem mosod? Ha meg tampont használsz, akkor úgy alapból nem mosod meg? Ha igen, gratulálok...
2012. febr. 5. 18:42
 19/31 anonim ***** válasza:
65%
Utolsó előtti. Ezt most komolyan mondtad? Nem vagy kicsit büdi ott lent?
2012. febr. 5. 18:45
 20/31 anonim ***** válasza:
6%
Nem vagyok büdi és betétet használok. Öntisztuló a punci egyébként. A betét egyébként ahogy mész lesurolja ha véres leszel.nekem jo igy és ápoltnaktartanak alig birom a pasikat lerázni téhát nem lehetek büdös. Ha csak nem a feromonjaim érzik és azért próbalkoznak
2012. febr. 5. 19:01
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!