Mit gondolsz a JOZEFA névről?
Figyelt kérdés
Lány név, anyakönyvezhető, nem vagyok cigány. Régen hercegnők, bárónők, grófnők viselték ezt a nevet.2011. dec. 16. 20:26
1/41 anonim válasza:
jozefa úristen . szerintem borzalmas. olyan mintha józsef lenne csak s nélkül és a-val,
8/41 A kérdező kommentje:
Kedves 1.!
Igen, a fecske is olyan madár, mint a gólya, csak kisebb meg nem piros a csőre. -.-'
Jozefina? Ez talán kicsit lágyabb. Erről vélemény?
A Jankán is gondolkodom még, de az meg régen férfi név volt, gondolom pontosan leszólnátok miatta. ;)
2011. dec. 16. 20:47
9/41 anonim válasza:
a janka az jó ! a jozefa és jozefina borzalmas. állandóan a zozsef jut róla eszembe.
10/41 A kérdező kommentje:
Pedig férfi név. ;)
Amúgy Janka nem játszik, mert így nem hívtak egy királynét/hercegnőt sem.. Legalábbis még nem olvastam.
Vilhelmina esetleg még vagy Auguszta, Eugénia?
2011. dec. 16. 20:53
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!