Mit gondolsz a JOZEFA névről?
Ocsmány... de tudom,hogy nem lehet lebeszélni ezekről a nevekről,szóvla sok erőt és kitartást kivánok a kislányodnak amig nevet nem tud változtatni.
te irtál ki kérdéseket miszeirnt a gyerekedet vérhígító gyógyszerekről szeretnéd elnevezni?:DD
Nem én írtam ki. A vérhigító gyógyszerek és a hercegnők nem egy kalap alá vehetők. Bár sajnos vannak olyanok, akik sem a gyógyszerekhez nem értenek és hercegnők neveit sem. Na az ilyen műveletleneket sajnálom. A gyógyszerekhez én sem értek, de legalább a történelemmel tisztában vagyok. :)
Annyira örülök, hogy már csak pár év és elhúzok ebből a konzervatív, gyökér országból.
Aki az angol megfelelős becézős kommentet írta: Köszönöm az ötletedet. :) Nagyon aranyos név. Nem tudod, ez egy becézett forma és van "hivatalos" név is vagy ez így a "hivatalos" név? Mert nagyon tetszik. :)
És arra ég nem gondoltál,mi lesz ha netán lesz egy csúnyácska,esetleg kövér gyereked? Az már más kérdés,hogy snekinek nem fognak hercegnők eszébe jutni a nevéről
Neked az összes béla és lászló ismerősödről királyok jutnak eszedbe?:DDd
34!
Köszönöm!
Az említett nevek nekem sem tetszenek. De ez legalább előkelő és nem közönséges.
Igen, ezek előkelő nevek. :)
Mert véleményed szerint mik az előkelő nevek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!