Hetente 1x fürdeni? Mit gondolsz?
Amíg otthon laktam, hetente 1x fürödtem, ahogy a családom többi tagja is teszi még mindig.
Hetente 1x fürdenek, vasárnap. Egyáltalán nem büdös egyikük se, én se voltam az, amíg ezt csináltam, most sem vagyok az, napi zuhanyzással.
Ezt a könyvet egyszer egy válaszoló itt linkelte be. Én elolvastam, nagyon tetszett és most tovább adom. Na ebben vannak érdekes sztorik a fürdéssel kapcsolatban is. A Tiszántúli kis falvakban pl. sokszor nem nézik jó szemmel, ha valaki naponta mossa a nunáját, mert azt hiszik azért mossa, mert sok pasival hál. Nevetséges. Volt aki egy bidé miatt kénytelen volt később elköltözni a faluból, mert azt hitték azért használ ilyet mert rib@nc, aztán a közértben sem szolgálták már ki. De ne akarom lelőni az összes poént, olvassátok el, ha érdekel.
Így már megértem némelyik válaszoló álláspontját, de nem hiszem el, hogy ha valaki nem mossa meg a nunáját naponta annak nincsen szaga. Főleg ha menstruál. Vááá.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!