Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Hetente 1x fürdeni? Mit gondolsz?

Hetente 1x fürdeni? Mit gondolsz?

Figyelt kérdés

Amíg otthon laktam, hetente 1x fürödtem, ahogy a családom többi tagja is teszi még mindig.

Hetente 1x fürdenek, vasárnap. Egyáltalán nem büdös egyikük se, én se voltam az, amíg ezt csináltam, most sem vagyok az, napi zuhanyzással.

2012. febr. 5. 16:54
1 2 3 4
 21/31 anonim ***** válasza:
82%

Biztos nem bírnám ki, akkor már komolyan egy lavór vízben lemosakodnék minden este, de megőrülnék ha úgy kéne lefeküdnöm, hogy előtte nem érte víz meg szappan a bőrömet. Amikor kicsi voltam, nagymamámnál a telken is sokszor fürdettek le lavórban.

26N

2012. febr. 5. 19:12
 22/31 anonim ***** válasza:
73%

Én nagyon remélem, hogy ez csak kamukérdés, és a válaszok nagy része is kamu..

Spórolni rengeteg mindenen lehet, mi például lentebb vesszük a fűtést, csak alapkajákat veszünk, és a legolcsóbb tusfürdőt, de zuhanyzás akkor is mindennap van....

Szerintem már 2-3 nap mosdatlanság után is igenis szaga van az embernek! Persze lehet nem mondják neked, mert mégis ki mond olyat a másiknak, hogy "hé büdös vagy..."

És igenis hidd el, hogy büdös... csak ugye elfárad az orr.... De akkoris sz_rsz, pisilsz, menstruálsz... oké, hogy törülköző, de az nem az igazi... A ruhába is beivódik a bűz... förtelmes... Nem beszélve arról, mennyi gombát el lehet kapni így...

2012. febr. 5. 21:43
 23/31 anonim ***** válasza:
87%

Öntisztuló punci... XD

Akkor a csövesek a legtisztább emberek a világon.

Honnan szedik sokan ezeket a hülyeségeket?

2012. febr. 5. 21:48
 24/31 anonim ***** válasza:
68%
És mennyit lehet így spórolni? Havi ezer forintot? Szerintem egy mosással, mosogatással sokkal több fogy, mivel egy zuhanyt 2 perc alatt le lehet tudni. Tudom, nincs zuhanyzó, de szerintem egy új csaptelepet nem olyan nagy kunszt felszerelni (bár nem vagyok vízvezetékszerelő).
2012. febr. 5. 22:12
 25/31 anonim ***** válasza:
82%

Hát emlékszem diáklánykoromból, mikor még betétet használtam, minden nap többször megmostam, de ha épp érett a betétcsere, a suliban én éreztem, hogy már jobb volna megtisztulni. Na, ezek után ha te napokig nem mosod meg, képzelem, milyen szagod lehet...

Meg azt is megnézem, milyen pasiknak kellesz te! Aki szintén egy retkes disznó, az pont az ilyenekre bukik, minél több légy van körülötted, annál népszerűbb vagy. :D

2012. febr. 5. 22:18
 26/31 anonim ***** válasza:
19%
Nekem férjem van aki megmondana ha nem jo szagu lennék nevetgéltünk is ezen tegnap hogy nekem nincs szagom.elég jó alakom van igy nézhetnél milyen pasiknak tetszem
2012. febr. 5. 22:30
 27/31 anonim ***** válasza:
10%

A középkorban életükben kétszer fürödtek, születéskor és halálkor, meg ha esett az eső.

Ez a mindent és magunkat állandóan súroljuk, mert jaj a bacik... Nevetséges.

Hallottatok a fogyasztói társadalomról és a reklámokról?

2012. febr. 5. 23:24
 28/31 anonim ***** válasza:
90%

És mennyi volt a középkorban az átlagéletkor?

Hányan haltak meg olyan betegségekben, fertőzésekben, ami megfelelő higiénia mellett nem jelentett volna gondot?

Itt nem tisztaság mániáról van szó, hanem napi zuhanyról. Elég szomorú, ha ez "súrolásnak" minősül nálad.

Te meg hallottál hiszékeny, buta emberekről, akik nem gondolkoznak, csak befalják, amit mondanak? Az öntisztuló bőr ugyanakkora hülyeség.

2012. febr. 6. 00:29
 29/31 anonim ***** válasza:
régen, mi is hetente 2x fürödtünk és nem voltunk büdösek stb. ma már viszont nem tudom elképzelni a napi minimum 1x-i tusolás nélkül az életemet....
2012. febr. 6. 14:18
 30/31 anonim ***** válasza:
93%

Valóban az nem egészséges, ha valaki szó szerint óránként súrolja magát, de ezt a kényszerbetegséget nem kéne belemagyarázni azokba, akik naponta zuhanyoznak/fürdenek. Ha én napi egyszer letusolok, megmosom mindenemet, attól nem mosok le magamról semmilyen védőburkot, ez baromság! Biztos a retkes p****jú meg a többi értelem is bőrgyógyász lehet, hogy ilyen rohadt jól tudják! Kérdezzék meg alkalomadtán az orvosukat, valóban jó-e, ha menzesz idején nem fürdenek meg úgy általában nem naponta. Kétlem, hogy bármelyik orvos osztaná a beteg nézetüket!

Egy kolléganőm is büdös, mint a fene, az sem veszi észre magán. De olyanra, aki nála tizede annyira sem büdi, azt mondja, hogy büdös. Látszik, hogy a sajátját nem érzi.

Az a válaszadó, aki menstruáció alatt sem fürdik: a férjed azért nem szól, mert már ő sem érzi! Megszokta, már nem veszi észre! Ha egy hétig nem látna, utána egyből megcsapná az orrát a bűzöd. Meg aztán gondolom ő sem tisztább...

2012. febr. 6. 14:31
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!