Milyen körülmények közt nőttetek fel? Nekem olyan fura volt rájönni hogy fogat kell mosni fürdeni hajat mosni nem csak 2 hetente kell kezet kell mosni pisi után. Nektek ezeket megtanitották?
Nekem ilyenekkel volt gaz, h fogalmam nem volt, h etezesnel jo etvagyat kell kivanni vagy, h kell fogni a kanalat, sot maig nem fogom normalisan, suliban ki is nevettek erte.
Szal ilyen dolgokra egyaltalan nem tanitottak engem se.
De a furdes meg ilyenek azert megvolt.
A 3 évesem már tudja ezeket, igen, megtanítottam. Hazajövünk, cipő le, kézmosás.
Fogmosás délben és este. Már magától csinálja mindezt.
Mi pl fogat is csak hetente vasarnap mostunk fürdés 2 hetente vagy ritkábban hajmosás is kb havonta. Ágynemühuzatunk nem volt csak a párnára és én azt se tudtam hogy azt mosni szokták. Most már igy utólag nagyon kivagyok akadva anyámon.
És akkora kupit tartott a lépcső alá dobált be mindent. Ez volt nálunk.
nekem a nagy wc utáni helyi tusolást nem tanították, de rájöttem, hogy wc papír full kevés a totál tisztasághoz.
a nedvesített törlőkendő már ér vmit.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!