Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok a párotok előtt...

Szoktatok a párotok előtt wc-zni, fürdeni, böfögni/fingani stb?

Figyelt kérdés
Szóval érdekelne meddig mentek bele egymás intim szférájába. Ha a nő menstruál, akkor van pl hogy együtt fürödtök? Érdekel hogy állnak az emberek ezekhez a dolgokhoz.
2012. ápr. 18. 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 21/69 anonim ***** válasza:
88%

Pisilni volt, hogy pisiltünk a másik előtt. Nagydolog még nem volt.

Büfi, puki - ez is volt már, semmi extra nincs benne. Én ugyan fingani nem annyira szoktam előtte, szerencsére nem sokszor kell, ő viszont lazán kiereszti, na persze nem az orrom előtt. Meg a büfi is ha kell, akkor büfögünk, de azt sem úgy kell elképzelni, hogy a másik képébe.

Menstruációkor is együtt zuhanyzunk, mert fürdeni kádban nem szoktunk.

2012. ápr. 18. 17:18
 22/69 anonim ***** válasza:
86%

alvás közben előfordul, hogy pukizok..akaratlanul is, de az orra alá sikerül.

De ő így szeret!!!

2012. ápr. 18. 17:27
 23/69 anonim ***** válasza:
81%

Fürdeni néha szoktunk együtt, de mikor menstruálok nem, mert gusztustalannak tartanám és amúgy sem higiénikus olyankor.

Egyszer-kétszer már pisiltem előtte és ő is előttem (nálunk egyben van a fürdő és a WC), de "nagydolog" közben nem zavarnék senkit és engem se zavarjon senki.

A böfögés és a fingás...hát :), a barátom szokott előttem, de én előtte nem.

Mondjuk megesett, hogy kicsúszott, de szándékosan nem.

Ő lazán veszi, közel 3 év után van, hogy be is jelenti és jókat röhög rajta (bevallom, én is jót szórakozok ezen, sokszor fél órás röhögés van) :).

Ez van :).

L/25

2012. ápr. 18. 17:39
 24/69 A kérdező kommentje:

10-es válaszolónak: zuhanyzást is beleértettem. De kádban biztos meg lehet tamponnal oldani (nem tudom, nem próbáltam).

Utolsónak: ez jó, ilyet néha én is szoktam, jókat nevetünk rajta, elnézést szoktam kérni álmomban azt mondja a férjem :D

Köszi a válaszokat, jöhetnek még!

2012. ápr. 18. 17:39
 25/69 A kérdező kommentje:
Bocsánat, utolsó előttinek ment a komment az alvás közbeni pukiról!
2012. ápr. 18. 17:40
 26/69 anonim ***** válasza:
77%

Ma ejjel az ölembe szellentett, persze almaban, tagadja is rendesen, de kb. szetröhögjük magunkat minden ilyen akcion masnap reggel.

Amugy normalis esetben atnyargalunk masik helysegbe, ha puki van.

Pisi, fürdes közös, nagydolog szigoruan bizalmas, mar csak a szagok miatt is... :)

2012. ápr. 18. 17:47
 27/69 anonim ***** válasza:
88%
igen. nincs egymás előtt semmi tabu! se a menstruáció, se a fürdés, se pisi-kaki, se a puki, semmi!!! nem tudnék úgy élni, hogy bizonyos helyzetekben feszengnem kelljen a férjem előtt.... 27/nő
2012. ápr. 18. 18:00
 28/69 anonim ***** válasza:
89%
te jó ég, kimenni a kertbe csak fingani, megnézném - 20 fokban mikor mész ki a kertbe csak ezért,én menzesz alatt úgy felpuffadok, hogy csak jön ki belőlem a szél, ha mindig kimennék akkor soha nem ülnék le. A böfögés természetes ki kell jönni a, a pukinak nem, nektek elment az eszetek, látszik nem vagytok tisztában a biológiával, ennyit ér az általános. Amúgy nem azt mondtam , hogy a másik orra alá kell, ezt csak ti írjátok bele, mert persze logikus hogy erre gondol az ember mikor azt írja hogy nem megy ki a szobából közben.
2012. ápr. 18. 18:49
 29/69 anonim ***** válasza:
85%

fürödni nem, wczni nem, böfögni csak ő szokott, fingani meg nem szándékosan, néha kicsusszan ez van, de olyankor illedelmesen elnézést kérünk.

L

2012. ápr. 18. 18:51
 30/69 anonim ***** válasza:
90%
Szerintem az együtt fürdés a legjobb. Bár pici a kádunk, de egy párszor előfordult, az együtt zuhanyzás szintén. Pisilni is simán pisilunk egymás előtt. Pukizni is minden gond nélkül, sőt ha picit hangosabbra sikerül még meg is szoktuk egymást dicsérni :).A barna macit viszont nem tudnám a párom jelenlétében kiengedni, ez nem tudom miért van sőt ha siettetnek sem megy. Intim betét és tamponcser is bezárt ajtók mögött megy csak.
2012. ápr. 18. 19:02
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!