Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok a párotok előtt...

Szoktatok a párotok előtt wc-zni, fürdeni, böfögni/fingani stb?

Figyelt kérdés
Szóval érdekelne meddig mentek bele egymás intim szférájába. Ha a nő menstruál, akkor van pl hogy együtt fürödtök? Érdekel hogy állnak az emberek ezekhez a dolgokhoz.
2012. ápr. 18. 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 41/69 anonim ***** válasza:
84%

Amikor zuhanyzunk (kádba beülni nem szoktunk, de a zuhanyt mi fürdésnek hívjuk), általában ott van a másik is és beszélgetünk, együtt talán havi 1szer zuhanyzunk.

Pisilésnél nincs bujkálás, kakilásnál van és a menstruációs dolgok is "titokban" zajlanak. :)

Pisiléskor szoktunk beszélgetni is, ha témában vagyunk, de közben ki kell menni.

Böfögés, fingás szabadon zajlik (számomra halál lenne, ha itthon a saját otthonunkban feszengeni meg elnézések kérni és vonulgatni kellene, nem beszélve arról, hogy ha felállnék, hogy kimenjek már elmúlna az inger).

Ha menstruálok nem zuhanyzunk együtt.

Bent vagyunk egymásban intimszférailag...én csak úgy érzem jól magam egy kapcsolatban, ha teljesen összesimulunk lelkileg, szokásilag, intimen.

23N

2012. ápr. 19. 09:50
 42/69 anonim ***** válasza:
80%

10 éve vagyunk együtt. lassan 7 éve vagyunk házasok, van egy gyermekünk, akinek a születésekor végig bent volt velem a párom. Tahát semmi tabu nincs egymás előtt.

Gondoljatok bele. reggel 8-tól délután 4-ig a munkahelyemen vagyok. Egy irodában, ahol más is van, aki "idegen", tehát előtte tuti, hogy nem fogok sem fingani, sem böfögni. Ha hazaérek, akkor már ott van a párom, kicsi lakás. Csináljuk a dolgunkat, jövünk-megyünk. Ha ilyenkor sem engedjük el a dolgokat, akkor előbb-utóbb bélcsavarodást kapunk.

Ezek természetes dolgok és ezt a másik félnek meg kell érteni. Nálunk együtt van a fürdő és a wc. Fürödni nem nagyon szoktunk együtt, helyhiány miatt. De pl. ha én fürdők, vagy ő fürdik, és jön a nagydolog, akkor miért ne. Ha én visszatartom és nem megyek el, akkor amikor érzem, akkor később már nem megy és... na mindegy, nem akarok belemenni.

2012. ápr. 19. 10:49
 43/69 anonim ***** válasza:
82%

Én ( nő) egyáltalán nem szoktam-tudatosan- egyiket sem, méltóságon alulinak tartom, nagyon égne a fejem- kivéve a fürdést, de csak a "könnyű napokon".

Nem tudom ez miért van, talán így neveltek a szüleim ( én elég konzervatív vagyok e téren), mindenesetre az ilyenektől a női mivoltom egy részének megsemmisülését érezném.

2012. ápr. 19. 18:52
 44/69 anonim ***** válasza:
71%

nekünk egyik sem ciki másik előtt. puki, böfi nem szégyen, emberi dolog, ha kijön, akkor kijön. egyikbe sem hal bele a másik.

mensi alatt elég kényelmetlenül, kellemetlenül érzem magam, szóval olyankor még az is zavar, ha hozzámér.

volt egy durva sztori, nagyon beteg volt a párom, sajnos becsúszott a barna a maci a gatyába. kipucoltam belőle. nagyon szeretem, megtettem. nekem is volt olyan, h elkapott egy vírus, alul felül jött minden. segített, ápolt. szerintem egy jó kapcsolathoz ez is hozzátartozik. nem hagyom cserben, amikor a legnagyobb szüksége van rám. a gyerekemet is ki kell pucolnom majd a kakiból naponta többször. :D sőt, tuti lehányja majd a pólómat is párszor :D

akik ilyen misspitsák, hogy még a párjuk alap emberi emésztési folyamatai is zavarják, inkább ne éljenek együtt senkivel, mert sor kerülhet hasonlóra is, ami velem történt.

2012. ápr. 19. 19:24
 45/69 anonim ***** válasza:
44%

Inkább leszek misspitsa mint missröfi.

Engem arra tanítottak hogy mindennek megvan a maga helye: pl. a budiban is lehet fingani még ha 30nm-en laksz akkor is. A böfit is lehet diszkréten elereszteni, nem kell a másik arcába röfögni csak mert "kell".

Természetesen ha valaminek jönnie kell, az jönni fog, itt most nem arról van szó ha valaki beteg akkor is moderálja magát.De alapesetben azért meg lehet próbálni odafigyelni -hogy ha egy mód van rá- akkor ne a párod szeme- füle- orra előtt eregess, szerintem ez is a tisztelet egyik jele ( kellene legyen).

2012. ápr. 20. 09:04
 46/69 anonim ***** válasza:
77%

Egy valami tényleg érdekel!!

Aki csak és kizárólag a WC-n szellent az feláll az esti TV nézés közben, ha érzi, kibattyog, szellent, majd visszafekszik és netán egy fél óra múlva ugyan ez?

Közben nem múlik el a késztetés?

2012. ápr. 20. 19:37
 47/69 anonim ***** válasza:
80%
Fingani is lehet diszkréten, mert aminek jönnie kell annak igenis jönnie kell, mert a szervezeted nem érdekli az emberek idiótasága által kitalált illem, amit ki kell hogy lökjön azt kilöki, senki nem beszélt arról, hogy lassan a másik alá kell szarni meg hányni,ha egyből erre gondoltok akkor nektek van baj az agyatokkal, mert ezt 1 szóval se mondta senki, de abszurd hogy minden fingásnál (nevezzük pukinak, nehogy megint a disznó direkt fingás jöjjön le egyeseknek) kiszaladgáljon az ember a wc-re meg még jó hogy nem a kertbe.
2012. ápr. 20. 19:49
 48/69 anonim ***** válasza:

Ha jönni kell jönni fog, de meg lehet próbálni nem a másik ( hőn szeretett párod) előtt elintézni a bél-és egyéb gázok eregetését.

Lehet hogy most épp egy másik topicot ír a " Hogy mondjam el a páromnak hogy ne az orrom alá fingjon- böfögjön?" - címmel:)))

2012. ápr. 22. 09:35
 49/69 anonim ***** válasza:
65%
Az ember többek között abban különbözik az állattól hogy képes az önkontrollra.Én pl eddig még mindíg kibírtam a wc-ig.Nem volt belőle soha semmiféle problémám.Egy kis önfegyelem kell hozzá meg egészséges záróizmok,semmi más.
2012. ápr. 24. 16:20
 50/69 anonim ***** válasza:
54%
Aki együtt fürdik a párjával kádban és nem zavarja ha előtte fingik a másik akkor javaslom hogy a kádban fingjanak együtt,marha jól tud visszhangozni,ha ügyesek még 2 emelettel lejjebb is hallani lehet :)Vagy lehet versenyt is rendezni-ki tud nagyobbat vagy hosszabbat.
2012. ápr. 24. 16:24
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!