Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok a párotok előtt...

Szoktatok a párotok előtt wc-zni, fürdeni, böfögni/fingani stb?

Figyelt kérdés
Szóval érdekelne meddig mentek bele egymás intim szférájába. Ha a nő menstruál, akkor van pl hogy együtt fürödtök? Érdekel hogy állnak az emberek ezekhez a dolgokhoz.
2012. ápr. 18. 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 51/69 anonim ***** válasza:
Pukijacuzzi:)))
2012. ápr. 25. 09:08
 52/69 anonim ***** válasza:
62%
néha le is hányom
2012. ápr. 25. 15:00
 53/69 anonim ***** válasza:
77%

Kedves 46. válaszoló! Igen, én mindig is így csináltam, ha pl este tv-zés közben rám jön a pukizhatnék, felállok, kimegyek a wc-re, majd utána visszaülök/fekszek tv-zni. Ha 2 perc múlva ismét rám jön a dolog, akkor ismét felállok és kimegyek. Ezen biztos felháborodsz, de én akkor is így csinálom, ha egyedül vagyok a házban. Annyira megszoktam, hogy az ilyen dolgokat a wc-n kell elintézni, hogy egyedül sem pukizgatok akárhova. Pedig én nem vagyok egy "katonás", mindenben a szabályokat követő ember. De szerintem ez az alapvető illem.

Ja és egyébként valamelyik válaszoló írta a sztorit a beteg párjáról, amikor maga alá csinált, természetesen én is segítenék a páromon, nem fintorognék, mert ez bárkivel megeshet, teljesen más dolog.

De a pukizás dolgot, tudjuk kontrollálni, ha becsúszik véletlen, akkor elnézést kérek, és ennyi. De 99%-ban mindig kibírom a wc-ig, nem egy hatalmas próbatétel.

2012. ápr. 26. 22:47
 54/69 anonim ***** válasza:
30%
Éjjel-nappal wc-re szaladgálni OMG
2012. ápr. 26. 23:45
 55/69 anonim ***** válasza:
70%
Élmény lehet egy ilyen önmagát kontrollálni nem tudó, bárhova odaeregető/röfögő, WC-ig el nem jutó személlyel együtt dolgozni, vagy tömegközlekedési eszközön együtt utazni:))
2012. ápr. 27. 09:00
 56/69 anonim ***** válasza:

tegnap 22:47

jó neked hogy így gondolod, a hiba a válaszodban a "kell" szócskán van.

2012. ápr. 27. 09:23
 57/69 anonim ***** válasza:
Úgy látom itt senki nem volt kolis, ahol a wc-ből minden hallatszik a másik előtt. Az kb. olyan mintha a szobában finganának.
2012. ápr. 27. 09:51
 58/69 anonim ***** válasza:

Ha a WC-ből kiszűrődik a hang, az egy dolog ( bár én erre is kifejlesztettem egy technikát, hehe, mivel voltam kolis).

De legalább a szag ott marad.

2012. ápr. 27. 11:39
 59/69 anonim ***** válasza:
76%
Remélem egyszer kipukkadsz a bent maradt fingtól :D
2012. ápr. 27. 12:01
 60/69 anonim ***** válasza:
69%
OK, de majd robbanás előtt megyek hozzád hogy jó sokáig szagolhasd: azt úgyis szereted:)))
2012. ápr. 27. 15:00
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!