Szoktatok a párotok előtt wc-zni, fürdeni, böfögni/fingani stb?
Kedves 46. válaszoló! Igen, én mindig is így csináltam, ha pl este tv-zés közben rám jön a pukizhatnék, felállok, kimegyek a wc-re, majd utána visszaülök/fekszek tv-zni. Ha 2 perc múlva ismét rám jön a dolog, akkor ismét felállok és kimegyek. Ezen biztos felháborodsz, de én akkor is így csinálom, ha egyedül vagyok a házban. Annyira megszoktam, hogy az ilyen dolgokat a wc-n kell elintézni, hogy egyedül sem pukizgatok akárhova. Pedig én nem vagyok egy "katonás", mindenben a szabályokat követő ember. De szerintem ez az alapvető illem.
Ja és egyébként valamelyik válaszoló írta a sztorit a beteg párjáról, amikor maga alá csinált, természetesen én is segítenék a páromon, nem fintorognék, mert ez bárkivel megeshet, teljesen más dolog.
De a pukizás dolgot, tudjuk kontrollálni, ha becsúszik véletlen, akkor elnézést kérek, és ennyi. De 99%-ban mindig kibírom a wc-ig, nem egy hatalmas próbatétel.
tegnap 22:47
jó neked hogy így gondolod, a hiba a válaszodban a "kell" szócskán van.
Ha a WC-ből kiszűrődik a hang, az egy dolog ( bár én erre is kifejlesztettem egy technikát, hehe, mivel voltam kolis).
De legalább a szag ott marad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!