A mindennapos tisztálkodás alapvető dolog . Miért nem szeretnek a pasik fürdeni?
az enyém (bár nem férjem még) többet fürdik mint én,pedig énis napi 1 -2x minimum
22/L
Nalunk is hasonlo volt a helyzet :))
Amikor haza jon, akkor hamar kuldom a zuhanyzoba addig melegitem a kajat, mire elkeszul a kaja is meleg. Nalunk ez bevalt. :))
Főleg lustaságból. Ne kérdezd miért, így van sokaknál és kész. Több ismerősöm is mondta már, hogy nem fürdik naponta, mert nincs hozzá kedve.
Én el nem tudnám képzelni, mi viszi rá őket.
Az első férjem volt ilyen nem mosakodós. Kettőkor végzett a gyárban, akkor zuhanyzott. Aztán hazajött, megizzadva és közölte este már nem zuhanyozik, mert ma már mosdott. utána meg vidéken dolgozott, hetente egyszer jött haza, pénteken, 3 órás utazással. Szakadt róla az izzadtság,de nem zuhizott le.
Sokáig nem beszéltem részletekről a szüleimnek, mikor elváltam, mert minek kiteregetni a dolgokat. Csak egyszer elszóltam magam nevelőapám előtt a dologról. Ő egy kétkezi munkás, nagyon egyszerű ember, de a nap vége neki az, hogy irány a fürdőszoba. Aztán mikor ezt meghallotta tőlem, szegény még lelkiismeretesebben mosakodott. (Anyám szerint átment fókába:-)))
Mi volt az oka a férjem igénytelenségének? Lustaság és kész. Hogy hogy a zűrbe tudott koszosan aludni,azt már én nem tudom.
A második férjem meg az ellentéte. Nagyon odafigyel magára. Amíg udvarolt is ilyen volt, de semmit sem változott azután, hogy megesküdtünk.
De nekem női ismerősöm is van olyan, aki szappant, vizet, ne adj isten körömvágó ollót és fodrászt csak messziről látott.
Igénytelen és kész.
utolsónak.
Az első férjednek hogyan hoztad a tudomására,hogy ez nem normális,igénytelen dolog?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!