Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » A mindennapos tisztálkodás...

A mindennapos tisztálkodás alapvető dolog . Miért nem szeretnek a pasik fürdeni?

Figyelt kérdés
Nem egy-két feleségtől hallottam már,hogy úgy kell elzavarni a férjüket mosdani.Az enyém is ilyen,már a falra mászom tőle.Az nem válasz,hogy nincs kedvem,ülőmunkát végzek.....stb.Gusztustalan dolognak tartom,én nem is érezném jól magam a bőrömben.Hogy lehetne ezt megértetni egy felnőtt emberrel?
2009. júl. 7. 09:08
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
100%

A, dehogy vagy tabornok. Teljesen jogosan vagy kiakadva, jogosan figyelmezteted oket az ALAPVETO tisztalkodasra.

Konyorgom, fogmosas a legalapvetobb. Nagyon-nagyon fontos!

Probald a ferjedet szepen kerni hogy tisztalkodjon rendesen, mosson fogat. Szepen kerd meg ra. A szavaknak varazserejuk van, annak is, ahogy eloadod a dolgot.

Probald csak ki, hogy kered ra.

Aztan ha nem valtozik, ugyis megunod elobb-utobb a dolgot.

2009. júl. 7. 11:31
 22/22 anonim ***** válasza:
100%

:40-es vagyok.

Kedves Kérdező!

Érdeklődtél, hogy adtam a férjem tudomására azt, hogy zavar az igénytelensége. Eleinte finoman. Kellemetlen volt szólni. Megkérdeztem: - Megyek zuhizni? Vagy te akarsz menni először? , esetleg: Vacsora előtt, vagy után zuhanyozol?

Egyszerűen rávágta, hogy ma nem zuhanyozik, nincs kedve!

Aztán már volt, hogy határozottabban mondtam, hogy oroszlánszag van a szobában, legyen szíves lezuhanyozni. Sértésnek vette.

Úgyhogy nem haladtam vele.

Látom valakit - akaratomon kívül -sikerült a fodrásszal megsértenem.

Ne haragudj, nem úgy értettem.

Az ápolatlan nyíratlanság és az ápolt hosszú haj között természetesen ég és föld a különbség.

Nekem is van olyan barátnőm, akinek szép hosszú, egyenes haja van, az anyukája szokta a haja végét megnyírni. De ápolt és nagyon-nagyon szép.

Viszont ha valaki már frizurát vágat, akkor törődjön már vele. Fiúkra meg különösen jellemző, hogy torzomborz kinézetük van, ha az eredetileg tüsi frizurájuk kéthónaposra nő...

Ugyanez a borotválkozásra: a kis férfias borotva, a jól ápolt szakáll, körszakáll nem egyenlő a zsíros borotválatlansággal.

2009. júl. 7. 11:59
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!