A mindennapos tisztálkodás alapvető dolog . Miért nem szeretnek a pasik fürdeni?
A, dehogy vagy tabornok. Teljesen jogosan vagy kiakadva, jogosan figyelmezteted oket az ALAPVETO tisztalkodasra.
Konyorgom, fogmosas a legalapvetobb. Nagyon-nagyon fontos!
Probald a ferjedet szepen kerni hogy tisztalkodjon rendesen, mosson fogat. Szepen kerd meg ra. A szavaknak varazserejuk van, annak is, ahogy eloadod a dolgot.
Probald csak ki, hogy kered ra.
Aztan ha nem valtozik, ugyis megunod elobb-utobb a dolgot.
:40-es vagyok.
Kedves Kérdező!
Érdeklődtél, hogy adtam a férjem tudomására azt, hogy zavar az igénytelensége. Eleinte finoman. Kellemetlen volt szólni. Megkérdeztem: - Megyek zuhizni? Vagy te akarsz menni először? , esetleg: Vacsora előtt, vagy után zuhanyozol?
Egyszerűen rávágta, hogy ma nem zuhanyozik, nincs kedve!
Aztán már volt, hogy határozottabban mondtam, hogy oroszlánszag van a szobában, legyen szíves lezuhanyozni. Sértésnek vette.
Úgyhogy nem haladtam vele.
Látom valakit - akaratomon kívül -sikerült a fodrásszal megsértenem.
Ne haragudj, nem úgy értettem.
Az ápolatlan nyíratlanság és az ápolt hosszú haj között természetesen ég és föld a különbség.
Nekem is van olyan barátnőm, akinek szép hosszú, egyenes haja van, az anyukája szokta a haja végét megnyírni. De ápolt és nagyon-nagyon szép.
Viszont ha valaki már frizurát vágat, akkor törődjön már vele. Fiúkra meg különösen jellemző, hogy torzomborz kinézetük van, ha az eredetileg tüsi frizurájuk kéthónaposra nő...
Ugyanez a borotválkozásra: a kis férfias borotva, a jól ápolt szakáll, körszakáll nem egyenlő a zsíros borotválatlansággal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!