A mindennapos tisztálkodás alapvető dolog . Miért nem szeretnek a pasik fürdeni?
A fodrászt azért ne keverjük már ide, nekem pl. hosszú, egyenes hajam van, nem járok fodrászhoz, de attól függetlenül igényesnek tartom magam! (Végéből meg tudok kérni valakit, hogy vágjon, ennyi!)
Fórumokon olvasok a problémáról, meg ismerőseimtől hallok 1-2 negatív példát, de nekem személy szerint ilyen gondom még nem nagyon támadt pasival. Max. egy-két alkalmat tudok felidézni, de azt se mindenkinél, és a rászólás annál a kevésnél is megtette hatását. Nekem pl. eleve alap, hogy letusolok szex előtt, és a páromtól is elvárok egy gyors zuhanyt akkor is, ha aznap már fürdött. Ez így egészséges, így higiénikus, és még ha ezekkel lehet is vitatkozni, de mindenképpen így a kívánatos! - és ezt jól tudták, és nem akartak a jóból kimaradni.
Szerintem a tuti megoldás az, hogy ha nem zuhanyzik, nem szexelsz vele.
Ha valaki számára nem fontos, hogy ha magának nincs is igénye rá (eleve sz.r), de a kedvesének vonzó, tiszta, illatos legyen (nem muszáj parfümöt, elég az a "frissen fürdött" illat :) ) akkor az szerintem nem tiszteli a párját.
Én még ilyen pasival nem találkoztam szerencsére, de az biztos, hogy elküldeném a francba. Engem aláz meg azzal, hogy mocskosan közeledik felém. Hát ez milyen már??? Az én férjem is úgy van, ha szex előtt nem fürdött (mert már megtette 2-3 órával előtte, mert mikor hazajön az az első) szex előtt megmossa legalább "azt". Amúgy nem izzadós fajta, tehát én még azt sem éreztem, hogy hónalj szaga lenne egy hosszú nap után, de attól függetlenül ez a természetes, ajtón be, irány a fürdőszoba. Lehet hogy ebben szerencsém van?
Fodrászhoz én sem járok sűrűn, de attól még nem vagyok ápolatlan. Szintén hosszú haj, amit otthon festek. Utállok fodrászhoz járni! Ez nem igénytelenség.
Azert gondolom mindig is ilyen volt a parod, hiszen valaki egyik naprol a masikra nem felejti el a furdoszobat csak ugy. Azt tudom nalatok elkepzelni, hogy mar kezdesz kiabrandulni a ferjedbol, es egyre tobb minden vele kapcsolatban idegesit. Amig szerelmes voltal bele, addig talan eszre sem vetted, hogy nem egy tisztasagmanias ffi.
Szerintem kezdd vele ugy, mint a dedoban. Menjel vele a furdoszobaba, es engedd meg a vizet neki, ne engedd, hogy mast csinaljon. Es szepen kerd meg.
Mondd neki, hogy kb. 5 perc az egesz, viz, tusfurdo, viz es mar kesz is, es ujja szuletik, felfrissul!
Amugy reggelente zuhanyzik, vagy hogy mukodik ez nala?
Mondd meg neki, hogy a babanak is egy jo illatu apuka kell, nem egy izzadsagszagu.
Nekem is volt ilyen baratom, o volt hogy kiment a zuhanyzoba, es megengedte a vizet, de nem zuhizott le, csak a vizet folyatta!!!(((((
Nem lehetett ravenni a tisztalkodasra.
Fogat se mos???? Az nagyon durva!
Es miert valt amugy el? Talan nem volt tiszta, lusta volt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!