Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok a párotok előtt...

Szoktatok a párotok előtt wc-zni, fürdeni, böfögni/fingani stb?

Figyelt kérdés
Szóval érdekelne meddig mentek bele egymás intim szférájába. Ha a nő menstruál, akkor van pl hogy együtt fürödtök? Érdekel hogy állnak az emberek ezekhez a dolgokhoz.
2012. ápr. 18. 16:21
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:
39%
Istenem, ilyeneken problémázgatni hogy a másik fingik... miért ő nem emberből van?
2012. ápr. 27. 15:36
 62/69 anonim ***** válasza:
52%

De, emberből van, éppen ezért kellene moderálnia magát és nem a másik orra alá fingani, mint a disznók.

Vagy a paleolit táplálkozással együtt jön a paleolit kultúra is?:)

2012. ápr. 27. 18:19
 63/69 anonim válasza:
86%
A drágámmal szoktunk együtt zuhanyozni, de ha menstruálok, akkor kizárt.Nem szoktuk egymás előtt elvégezni a kis- és nagydolgunkat. Bár egyiket sem csináljuk titokban. (azaz nem parázunk, h "jaj meg ne hallja, h éppen mit csinálok") Büfizni ő szokott előttem, de a pukizást egyáltalán nem. Én egyiket sem szoktam előtte. Mindenkinek más a természetes, nekünk ez. (:
2012. máj. 10. 10:13
 64/69 anonim ***** válasza:
100%

18:19

itt még mindig nem arról van szól a kérdés hogy direktbe szoktunk e a másik alá fingani.

2012. máj. 10. 11:06
 65/69 anonim ***** válasza:
70%

64: "Szoktatok a párotok előtt wc-zni, fürdeni, böfögni/fingani stb?"

Pontosítok: orra elé. Így jó?

2012. máj. 10. 11:15
 66/69 anonim válasza:
51%

Mi fingunk, pisilünk egymás előtt, kaki nincs. Menstruáció közben fürdés ha úgy jön ki igen, pisilés tusolás közben, nagy röhögések mellett. Tampon, betétcsere előtte is akár.

21/L

2013. szept. 30. 21:11
 67/69 anonim válasza:
100%
Hát ez nagyon nagy, mentsrúálás közben simán lehet egymással fürdeni, az természetes, de pukizni azt tilos egymás előtt XD hát tök logikus XD micsoda gondolkodása van egyes embereknek.
2014. jan. 29. 23:41
 68/69 anonim ***** válasza:
52%

Ha valaki menstruál, akkor együtt ülnek a véres vízben?

Csak szerintem undorító?

Vagy ez is a bizalom jele?

2014. jan. 30. 00:48
 69/69 anonim ***** válasza:
48%
Szerintem tusolásra gondolt az illető. De nekem az sem férne bele. Pedig nálunk nincs tabu,de a menstruációs dolgok mégis...
2014. febr. 3. 09:42
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!