Szoktatok a párotok előtt wc-zni, fürdeni, böfögni/fingani stb?
Figyelt kérdés
Szóval érdekelne meddig mentek bele egymás intim szférájába. Ha a nő menstruál, akkor van pl hogy együtt fürödtök? Érdekel hogy állnak az emberek ezekhez a dolgokhoz.2012. ápr. 18. 16:21
61/69 anonim válasza:
Istenem, ilyeneken problémázgatni hogy a másik fingik... miért ő nem emberből van?
62/69 anonim válasza:
De, emberből van, éppen ezért kellene moderálnia magát és nem a másik orra alá fingani, mint a disznók.
Vagy a paleolit táplálkozással együtt jön a paleolit kultúra is?:)
63/69 anonim válasza:
A drágámmal szoktunk együtt zuhanyozni, de ha menstruálok, akkor kizárt.Nem szoktuk egymás előtt elvégezni a kis- és nagydolgunkat. Bár egyiket sem csináljuk titokban. (azaz nem parázunk, h "jaj meg ne hallja, h éppen mit csinálok") Büfizni ő szokott előttem, de a pukizást egyáltalán nem. Én egyiket sem szoktam előtte. Mindenkinek más a természetes, nekünk ez. (:
64/69 anonim válasza:
18:19
itt még mindig nem arról van szól a kérdés hogy direktbe szoktunk e a másik alá fingani.
65/69 anonim válasza:
64: "Szoktatok a párotok előtt wc-zni, fürdeni, böfögni/fingani stb?"
Pontosítok: orra elé. Így jó?
66/69 anonim válasza:
Mi fingunk, pisilünk egymás előtt, kaki nincs. Menstruáció közben fürdés ha úgy jön ki igen, pisilés tusolás közben, nagy röhögések mellett. Tampon, betétcsere előtte is akár.
21/L
67/69 anonim válasza:
Hát ez nagyon nagy, mentsrúálás közben simán lehet egymással fürdeni, az természetes, de pukizni azt tilos egymás előtt XD hát tök logikus XD micsoda gondolkodása van egyes embereknek.
68/69 anonim válasza:
Ha valaki menstruál, akkor együtt ülnek a véres vízben?
Csak szerintem undorító?
Vagy ez is a bizalom jele?
69/69 anonim válasza:
Szerintem tusolásra gondolt az illető. De nekem az sem férne bele. Pedig nálunk nincs tabu,de a menstruációs dolgok mégis...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!