Ha a párotok felvetné, hogy tavasszal esküdjetek meg 2 tanú előtt, belemennél?
Akár titokban is? Miért/Miért nem?
És ha nő dobná fel az ötletet? Pasik, ti hogy reagálnátok erre?? :D
én nem hiszem, h belemennék, félnék, h később nem lenne meg az "álomesküvő". Ha nincs rá keret akkor inkább egy kisebb esküvőt terveznék.
20.l
Én felvetettem (maga az esküvő ténye már meg volt beszélve), mert nem vagyok az a típus, aki jól érzi magát egy nagy-felhajtásos rendezvény középpontjában.
Pasi rábólintott, végül szülők miatt bővítettük 10 főre a limitet. 30 napot megvártuk, aztán meg is volt :)
összetenném a két kezem,és a tavaszt se várnám meg,csak a kötelező 30 napot még mielőtt meggondolja magát és mégis nagy lagzit akar pasi létére:D
nő létemre nem akarok felhajtást,2 tanu is elég,de inkább szülők,nagyszülők,igy kerek 10 fő rajtunk kivül és kész...párom viszont nagy felhajtást akar, a szülők is,igy egyedül vagyok a felhajtásnélküliséggel...
23/N
Pénz hiány az oka? Akkor én is inkább egy kisebb esküvőt szerveznék (ilyenünk volt).
A szülőket nagyon nem illik, nem jó kihagyni!
Késöbb már tuti nem lenne meg a nagy lagzis, mulatós rész. Hisz késöbb már nem is olyan...annak akkor van meg a varázsa, még akkor is ha csak kicsi, szolíd. Az, hogy tavasz, vagy nyár meg mostanában szinte mindegy...nyáron is lehet fázni és tavasszal is lehet szép meleg.
Nekünk is próbáltak a szülők a nagy esküvő mellett kampányolni - kifizetik, stb. De nem a pénz volt az oka, hanem egyszerűen én, mint menyasszony, nem szerettem volna nagyot, másrészt vizsgaidőszakban a francnak van kedve ilyet szervezni. Némi érveléssel (mi napunk, nekünk meg így jobb) sikerült meggyőzni őket.
Apámon még azt is át kellett verni, hogy az ő nevét tartom meg, a férjemét meg nem veszem fel, mert neki hótmindegy, nekem meg nagyon ritka vezetéknevem van és ragaszkodom hozzá. Apám közölte, hogy ő nem vette volna el anyámat, ha nem veszi fel a nevét (false, mert anyám már terhes volt velem akkor és mind a ketten nagyon akartak már utánpótlást :))
Így volt egy nagyon kellemes (tényleg, utólag is örülök, hogy így döntöttünk) napunk, nem kellett halálra stresszelni magunkat a szervezéssel.
Szülők meg kitalálták, hogy ha nem költhetnek az esküvőnkre (a ceremónia mindennel együtt 15.000 volt, bőven ki tudtuk fizetni), akkor költenek a nászútra. Úgyhogy kaptunk egy egy éven belül beváltható "utazási kupont", amit arra és oda költünk el a megszabott értékben, amire szeretnénk.
Ezt is jó ötletnek tartottam, mert a nászút jól jött, évek óta nem voltunk nyaralni. No meg mégiscsak nászút :)
Ja, és ami nem elhanyagolható, a fenti koncepcióba a nászéjszaka is belefért, mert nem voltunk kutya fáradtak estére - inkább kivettünk másnapra szabadnapot és az éjszakát nem alvással töltöttük.
Én belemennék, mert nekem az a lényeg, hogy a férjem legyen én meg a felesége. Nem érdekel semmi csicsa, nincs álomesküvő tervem, nekem az a fontos, hogy egymáséi legyünk.
(nem nézem le azt, akinek fontos, hogy adjon rá)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!