Tényleg ennyire szemétség lenne, hogy nem akarok tanú lenni nővérem esküvőjén?
Bocsáss meg, de ez szerintem tényleg nagyon-nagyon-nagyon gáz.. A nővéred esküvőjéről lesz szó, felkért téged tanúnak és te visszautasítottad..! Csak 14 ember lesz ott, ami nem egy hatalmas tömeg, másrészt olyan nincs, hogy ne kapj magadra olyan ruhát, ami jól állna rajtad - különben pedig ezen a napon aztán tényleg nem te leszel a figyelem középpontja, hanem az ifjú pár!
El sem tudom képzelni, hogy én ilyet tegyek a húgommal, pedig utálok kiállni az emberek elé, kövér vagyok és nincs egy normális ruhám sem.. Azon a napon büszkeség ott állni a testvéred mellett, és együtt sírni/nevetni vele a boldogságán!
Szerintem, abba a 20 percbe nem fogsz bele halni.
Az, hogy híztál nem a nővéred problémája. Ne legyél 'önző', tedd meg ezt neki, ő számít rád.
A családodnak meg szólj, hogy vegyetek egy előnyös, de ugyanakkor szép ruhát az esküvőre, amiben jól fogod érezni magad. Ez nagyon sokat számít!!!
Nem téged fognak nézni, hanem a nővéredet, ő lesz a menyasszony. Nyilván a szűk kör aki ott lesz, tudja hogy el vagy hízva és nem fognak meglepődni.
Elég gáz erre hivatkozva visszautasítani. Ez egy fontos szerep..
Ne utasítsd vissza a felkérést, egy életre tüskét hagyna a testvéredben és a kapcsolatotokban.
Te egyébként férjnél vagy?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!