Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Ez szemétség? Más is van így...

Ez szemétség? Más is van így ezzel?

Figyelt kérdés

halottak napján nem megyek ki a szüleimmel a temetőbe mert egyszerüen félek a temetőktől,és az ilyen halottakhoz kapcsolódó dolgoktól.

viszont szerintem ez elég szemétség hogy még a temetőbe se megyek oda a rokonok sírjához :S

ez szemétség?

2011. aug. 25. 16:09
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
100%

Hány éves vagy?

Egyébként butaság.

2011. aug. 25. 16:11
 2/17 anonim ***** válasza:
100%
Ők már nem bántanak senkit..! Én sem mernék kimenni pl este,pedig nem félek! De szerintem ez abszolút nem szemétség..! A szüleid mit szólnak ehhez??
2011. aug. 25. 16:13
 3/17 anonim ***** válasza:
50%
temetőfóbiád van?? hát te hülye vagy. mármint este sokan nem mennének, de reggel délen délután?? na jó, ha akkor sem mész, még az is elnézhető. de halottak napján, vagy mindenszentekkor, amikor tele van a temető, akkor miért félsz? amúgy igen, sztem szemétség..
2011. aug. 25. 16:14
 4/17 anonim válasza:
100%

Nem szemétség, egyáltalán nem kötelező menni.

De miért félsz a temetőktől? És hány éves vagy?

2011. aug. 25. 16:15
 5/17 anonim ***** válasza:
63%

Én sem merek odamenni.Borzalmas a halálra gondolni,és ott csak az jutna eszembe..:( ezért rettegek még a gondolatátol is..:(Ha egyszer elkezdek sirni,sirogörcsöt kapok..

Ha muszáj menned,vegyél be nyugtatot előtte.

2011. aug. 25. 16:19
 6/17 anonim ***** válasza:
a gyasz nem abbol all, hogy kimesz a temetobe halottak napjan. a gyasz benned tortenik. nincs ebben semmi szemetseg, ha irtozol a temetoktol.
2011. aug. 25. 16:20
 7/17 A kérdező kommentje:

13

amúgy nem tudom mitől félek,egyszerüen csak ha meghallom hogy mondják a szüleim hogy mennek a temetőbe,kiráz a hideg ... nem tudom,gyűlölök ott lenni :S

ahogy körbe nézek,mindenhol sírok,és volt már olyan kisebb koromban hogy eltévedtem a temetőben,és anyámék vagy fél óra múlva találtak meg én meg ott ültem az egyik síron és sírtam mert nem találtam őket ://

és ez mindig eszembe jut

borzongok attól a helytől :S

2011. aug. 25. 16:21
 8/17 anonim ***** válasza:
Hát ,akkor azért félsz a temetőtől,mert a kis kori emlékek törnek fel,mikor eltévedtél! Nyugi 1-2 év és nem fogsz félni a temetőktől! Majd kinövöd..:))
2011. aug. 25. 16:26
 9/17 A kérdező kommentje:

hát remélem :O

utoljára 4 éve voltam temetőben

akkor valamiért nem féltem

de azután már nem mertem menni :S

de majd legközelebb lehet hogy legyőzöm a félelmemet és megyek

mert azért elég ciki szerintem hogy félek egy temetőtől :SS

2011. aug. 25. 16:29
 10/17 anonim ***** válasza:
Én sem szoktam kijárni,egyéb okok miatt.Helyette meggyújtok otthon a tiszteletükre egy mécsest.
2011. aug. 25. 16:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!