Ha titokban védekezem nuvaringgel az szemétség a párommal szemben?
Öhm, az hogygyermeket nem akarsz, az a te saját magánügyed. Ezzelmásnak kárt nemokozol,kivéve a párodnak, aki valószínű majd gyermeket szeretne egyszer. Tehát egy időután úgyis tovább akar lépni, stb, hogy a gyermektelenség megoldodjón. És a legrosszabb az esetedben az lesz,hogy elhagy egy babát akaró nőért.
Csak itt inkább az számít még,hogy hány évet fogsz elvenni a párod életéből feleslegesen???
Ezt a kérdést tuti te írtad:
"Házasságban élek és sosincs kedvem a házasélethez. Gyereket sem szeretnék mert nem akarom hogy szenvedjen és el kelljen adnia magát, meg csúfolják az iskolában. Fenntartható igy egy házasság? Azért hetente 2x muszályból van ungibungi 28l"
http://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__egyeb-ker..
Első vagyok. Azt viszont nem értem,milyen nyomorról beszélsz. Szegények vagytok és ezért nem akarsz gyereket? Mert az is más. De az szerintem nem normális, amikor egy nő véglegesen eldönti, hogy márpedig neki nem kell gyerek, mert csak bőg meg zabál. Találkoztam már ilyennel is.
Az meg aztán valóban kicseszés a másikkal, hogy ő szeretne, de te meg nem, és évekig csak húzod szerencsétlent. Gondolom, te sem örülnél neki. Szereted őt egyébként?
Nem akarsz gyereket? Az a te magánügyed...Ez van..
A párodat becsapod ez miatt? Na ez már nem csak a te magánügyed,hanem a párodé is,hiszen neki joga van tudni,hogy ha veled összeköti az életét mire számítson..Tényleg hazugság az egész kapcsolatod!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!