Tényleg ennyire szemétség lenne, hogy nem akarok tanú lenni nővérem esküvőjén?
Én nem mondtam, hogy utálod a testvéredet! De az is fura, hogy ő a barátnőjét kérte volna fel helyetted, ha lehet.. Valószínűleg ti nem vagytok olyan közeli kapcsolatban, mint én a testvéremmel, amit sajnálok, mert jó dolog. Ez nem feltétlen rajtatok múlik, személyiség kérdése is, hogy kivel van az ember a legközvetlenebb viszonyban..
A fejtegetés többi része igazából nem feltétlen neked szólt, hanem általánosságában a helyzetnek. Bárhogyan is, szerintem jól teszed, ha elvállalod, egy esküvő - és a hozzátartozó dolgok - örök életre bevésődnek a családod emlékezetébe, és még nagymamaként is eszébe jut minden érintettnek, hogy mi is történt, mikor a családi fényképeket nézegetik.. Szóval így is, úgy is felmerül a neved, de így legalább pozitív értelemben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!