Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg ennyire szemétség...

Tényleg ennyire szemétség lenne, hogy nem akarok tanú lenni nővérem esküvőjén?

Figyelt kérdés
Nővéremnek hónap végén lesz az esküvője. Már nagyon régóta együtt vannak a vőlegényével, nem is hiányzik nekik az esküvő, csak formalitás az egész. Összesen 14-en leszünk, a két család (nem ismerjük egymást). Mivel nem lesznek ott a barátok, ismerősök, csak a szűk családi kör, engem kértek fel az egyik tanúnak. Én viszont nem szeretném elvállalni, mert utálok kiállni az emberek elé, főleg, hogy mostanában sokat híztam és nincs normális ruhám. Egyszerűen úgy érzem megfulladok, ha ki kell állnom emberek elé, akkor is, ha ez csak pár ember. A családom most nagyon haragszik rám emiatt.
2011. máj. 6. 19:03
1 2 3 4
 31/31 anonim ***** válasza:

Én nem mondtam, hogy utálod a testvéredet! De az is fura, hogy ő a barátnőjét kérte volna fel helyetted, ha lehet.. Valószínűleg ti nem vagytok olyan közeli kapcsolatban, mint én a testvéremmel, amit sajnálok, mert jó dolog. Ez nem feltétlen rajtatok múlik, személyiség kérdése is, hogy kivel van az ember a legközvetlenebb viszonyban..

A fejtegetés többi része igazából nem feltétlen neked szólt, hanem általánosságában a helyzetnek. Bárhogyan is, szerintem jól teszed, ha elvállalod, egy esküvő - és a hozzátartozó dolgok - örök életre bevésődnek a családod emlékezetébe, és még nagymamaként is eszébe jut minden érintettnek, hogy mi is történt, mikor a családi fényképeket nézegetik.. Szóval így is, úgy is felmerül a neved, de így legalább pozitív értelemben.

2011. máj. 7. 18:23
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!