Ha a párotok felvetné, hogy tavasszal esküdjetek meg 2 tanú előtt, belemennél?
Én nem mennék bele, mert van egy elképzelt "forgatókönyvem" arról, milyen lesz ha kimondom az "igen"-t az oldalán.
Semmi nagy felhajtás, se tüzijáték se semmi...de a legjobb barátok és a családtagok azért legyenek ott...
Mindennél felemelőbb érzés lesz számomra táncolni édesapámmal és az Ő édesapjával majd az esküvőn. Erről régóta álmodom. Nem szeretném kihagyni...nekem ez sokat jelent.
Titokban esküdni? Annak mi értelme? Én így is tudom, hogy összetartozunk, a papír ma már nem jelent semmit.
Ha nekem esküvőm lenne, én sem akarnék nagyot, és még csak véletlenül sem egyházit. Inkább egy kötetlenebb összejövetelt, nem pedig a hagyományos mulatós-dáridós partit..
Ha pedig már egyszer kimondtátok az igent, tuti hogy 2-3 év múlva már eszetekbe sem jut újabb - nagyobb - esküvőt rendezni. Addigra már feleslegesnek fogjátok tartani szerintem..
Én is valszeg igent mondanék. Utálom a nagy felhajtásos esküvőket ahol van 200 fő, sokan nem is ismerik a többi vendéget. Táncolni sem szeretek, és a lakodalmas zenétől is kimegy a hajam.
Ezért jutott eszembe ez a 2 tanús megoldás. Utána esetleg lenne egy ünnepi ebéd a családdal...vagyis a fontosabb családtagokkal...meg egy buli a barátokkal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!