Ha bíróságra autóval megyek, mint tanú, hogyan tudom a költségtérítést igénybe venni?
Figyelt kérdés
2010. jan. 12. 07:14
1/19 anonim válasza:
Komolyan mondom no comment. Költségtérítés? Vicc. Ha belekerültél egy ügybe, nehogy már az adófizetők pénzéből akard a benzin árát visszakapni. No comment... Remélem sehogyan
2/19 A kérdező kommentje:
Kissé cinikusnak tűnszt. Bárki kerülhet önhibáján kívül hasonló helyzetbe, érdekes hogy semmit sem tudsz a dolgogról mégis ítélkezel. Te tudod!!!Vicces vagy. :)
2010. jan. 12. 07:29
3/19 anonim válasza:
Olvassál, az hasznosabb. Tanúként, főleg régi ügyben, eskü alatt vallva gyakran használnék olyan szavakat, hogy nem vagyok benne biztos, nem vagy: úgy emlékszem, stb.
Ami a költségtérítést illeti, felejtsd el, az siralmas még a tömegközlekedés tekintetében is.
A fentebb hörgő, adófizetőket védő kolléga inkább hörögjön a nagyobb igazságtalanságok ellen, mert az adófizetők zsebéből kihúzott pénzekből ezermilliárdokat tapsoltak el a kormányok.
4/19 anonim válasza:
Hát ez érdekes én is a napokban megyek.És önhibámon kívül csak úgy beidéztek tanúnak.Éppen azon gondolkodtam ki fogja kifizetni az utamat?
5/19 anonim válasza:
Lehet kérni de inkább majd ott kérdezd meg , én is most voltam tanuskodni és volt a levélben hogy megtéritik. A busznál ott egyszerűbb mert ott a jegy itt biztos számlát kellmajd vinni.
6/19 anonim válasza:
Igazolást munkahelyre, iskolába egyből ott adnak.
7/19 A kérdező kommentje:
Az idézésen szerepel hogy a kilóméterenkénti díj 450 ft.,tehát az biztos hogy jár,a feltételeire illetve annak igazolására lettem volna kíváncsi. Sajnos 200 km es az út,így muszály autóval mennem.Köszi a válaszokat és várom a további infókat.
2010. jan. 12. 08:04
8/19 anonim válasza:
Üdv!A biro megkérdezi kérsz-e költségtéritést,te azt válaszolod,hogy igen,erre a biro ad egy cetlit és a biroság pénztárába azonnal megkapod a pénzt!Az senkit sem érdekel,hogy kocsival mentél,benzinpénzt nem adnak csak a tömegközlekedés diját fizetk ki!!Aki itt feljebb vitatta a költségtérités jogosságát annak azt üzenem,hogy talán a holdon él!!!!
9/19 anonim válasza:
Km-enként 450FT??? Az marhajó benzin pénz lenne:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!