Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Szoktatok sirni a párotok előtt?

Szoktatok sirni a párotok előtt?

Figyelt kérdés

Kapcsolatunk elején rengeteget sirtam a párom előtt,aztán egyre ritkábban.Most ha belegondolok 6éve nem sirtam úgy hogy ezt ő lássa,akkor is csak azért mert a doki közölte hogy a magzatunknak nincs szivhangja,mikor kiléptem az ajtón és közöltem vele elkapott a sirás.

Le lehet szokni arról hogy az ember a párja előtt sirjon,mert én nagyon elszoktam ettől.

A kérdés azért merült fel bennem mert az öcsém nagyon panaszkodik hogy a barátnője folyton sir és már nem tud vele mit kezdeni.

Másoknál ez hogy működik?Vagy velem van a gond,és az a gyakoribb hogy a párok egymás előtt sirnak?

2012. aug. 28. 14:17
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
Nem, senki előtt, előtte sem, semmilyen körülmények között. Inkább mindent magamba folytok, és ha senki nem lát, akkor adom csak ki. Addig örlődöm ha kell. Több oka is van ennek a hozzáállásomnak. Több eset is volt, ugyan nem vagyok sírós, de régebben előfordult, hogy nem megfelelő ember kapott rajta. Egyszer a menedzserem ordibált velem, azon idegesedtem fel és eltörött a mécses-ő meg aztán szerintem élvezte hogy ezt hozta ki belőlem. Másodszor pedig másik munkahelyen, véletlen meglátott a felettesem. És olyan rondán és lenézően állt hozzá, hogy azóta megfogadtam, többé nem esznek abból hogy engem gyengének lássanak. Eddig be is tartottam :)
2012. aug. 28. 15:05
 12/13 anonim ***** válasza:

Sírtam már előtte. Legutóbb vasárnap...de akkor Ő is bekönnyezett. Külsősnek nem akkora dráma, de épp filmet néztünk amiben az apa-fia kapcsolat volt a fő téma.

Az Ő apukája meghalt 6 évvel ezelőtt és hát a film vége felé volt egy jelenet, ami meghatotta. Én láttam rajta hogy sír, mert hirtelen felpattant és arrébb ment, én próbáltam visszafojtani, de nem ment. Aztán magamhoz húztam és jó erősen öleltem :( Most is bekönnyezek tőle :(

19/L és 28/F

2012. aug. 28. 17:03
 13/13 anonim ***** válasza:

jó a kérdés. már nem is emlékszem mikor sírtam utoljára olyan igazán kiadósat. már hiányzik is egy kicsit.

szeretek néha ok nélkül bőgni egy jót, ezt busongásnak hívom. :)

néha persze meghatódok, olyankor fátyolos lesz a szemem, de úgy utálom, és marha cikinek tartom az emberek előtt, mert nem szeretném, h valami szentimentális hülyének nézzenek.

a párom előtt nem sírok ok nélkül.

egyedül a nagyszüleim halála az, ami a mai napig megráz. ha róluk beszélek, akkor sírok, de nem azért, h bárki is sajnáljon, egyszerűen ezt hozza ki belőlem.

kicsit olyan ez nekem mint a biciklizés: megizzadok közben, de nagyon szeretem csinálni.

szóval imádok a nagyszüleimről mesélni, mert nagyszerű emberek voltak, viszont mindig eltörik a mécses. ilyenkor megnyugtatom a másik felet, h eszébe se jusson vígasztalni, nem azért sírok, hanem mert nekem a kettő összetartozik.

2012. aug. 28. 21:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!