Lányok/nők, szoktatok a párotok előtt fingani?
Figyelt kérdés
2012. aug. 5. 23:08
3/47 anonim válasza:
Nem, de nem nézem le azt, aki igen. Nálunk a szüleimnél ez nem volt szokás, így én sem szoktam. Amúgy sem vagyok az a hangosan fingorászó típus:D
Keresztapáméknál például tök természetes olyat odarottyantani, hogy zeng a ház.
Mi a párommal nem csináljuk egymás előtt, ha véletlenül becsúszik, nem csinálunk ügyet belőle. Illetve a párom elmondása szerint én álmomban rengeteget szoktam, de nem zavarja:))
5/47 anonim válasza:
4 év után..észre sem vesszük..XD
6/47 anonim válasza:
Igen.Fingó versenyt is rendezünk.
7/47 anonim válasza:
Persze. Hajdani főnököm, XY adjunktus szerint egy férfi és egy nő között akkor alakul ki felhőtlen, bizalmas, őszinte viszony, ha gátlás nélkül szellentenek egymás előtt.
8/47 anonim válasza:
Igen, néha. De nem direkt. 4 év után már csak egymásra nézünk és mosolygunk egyet.. :)
9/47 SzilKa válasza:
szoktunk, és megsúgom, a lányoké sem rózsaillatú.
10/47 anonim válasza:
Volt mikor "csatáztunk" is XD
Hagymalevest ettünk, és mindkettőnkre így hatott, egyszer én egyszer ő fingott XD
Amúgy másfél év után mertem előtte először, persze volt mikor kiszaladt. De mikor már nem csináltam belőle problémát, örült neki, hogy nem szégyellősködök ilyen téren.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!