Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Le lehet győzni a birtoklási vágyat?
Sziasztok.
Egy olyan problémával fordulok hozzátok, ami már 10 éve lapul bennem és most jutottam arra a szintre hogy ki merem mondani és belátom hogy foglalkozni kell vele.
27 éves vagyok és már az első kapcsolatomban (16 évesen) megjelent bennem ez a birtoklási mánia, talán ennek nevezném. Ami abban nyilvánul meg hogy rosszul érzem magamat, ha a pasim elmegy valahova nélkülem másokkal. Legyen az kávézás, kirándulás. Legrosszabb ha kocsmába/buliba menne a haverjaival, ettől gyomoridegem van. Tudom hogy sok nő ezt nem csípi, de nekem durva dührohamaim vannak tőle és képes vagyok kárt tenni magamban és a környezetemben. Legenyhébb helyzetben csak sírok még haza nem jön. Szégyellem hogy ezt váltsa ki belőlem, de olyan erős szorongó érzés, mintha nem is én lennék, teljesen magával ragad. Fel tudom fogni épp ésszel, hogy az embernek szüksége van kikapcsolódni barátokkal, kell az én idő, hiszen úgy lesz kiegyensúlyozott egy kapcsolat. De bárcsak ne fájna. Egy éve járok pszihológushoz, úgy érzem ez nem elég. Nagyon rég óta nem volt párom, mert félek hogy elűzöm a viselkedésemmel csak mérgezném kapcsolatot. Igyekeztem eddig is olyan pasit keresni akinek nincs nagy társasági élete, sokszor olvasok olyant hogy a csajok már direkt küldik őket otthonról mert nem mozdulnak ki, de mintha tűt keresnék a szénakazalban. Jobban örülnék neki ha sikerülne inkább magamban kijavítani a dolgokat, mint görcsösen keresni ilyen tipust. Mivel nekem igényem van jönni-menni-utazni, de a párommal. Nap mint nap belegondolok, hogy ez miatt nem lesz senkim, se gyerekem, se családom akkor nincs értelme élnem se.
Volt valaki hasonló helyzetben, akinek sikerült legyőzni egy ördögi érzést? Tanácsoltok más megoldást pszihológuson kívül?
Micsoda volt tiszteletlenség? Az, hogy leírtam a frankót? Oké. Akkor legyek tiszteletlen.
Nem én szenvedek 16!!! éves korom óta! 11!!! év telt el és még csak 1 éve jársz szakemberhez aki nem tud varázsolni.
Nem kell szakember ahhoz, hogy önmagad megtanuld értékelni és ne akarj más embereken felkapaszkodni legyen az az említett pszichológus, vagy a férfiak sokasága.
Te nem akarsz változtatni és azért vagy önző. Saját magaddal szemben elsősorban és majd leszel a pároddal szemben.
Jelenleg még tartod magad, de egyszer nem fogod több mint valószínű és járni fogsz valakivel akit ki fogsz készíteni míg rád nem un, meg nem undorodik tőled.
Már nem azért, de ha valaki 11 éve stagnál az nem fog előbbre jutni, illetve csekély az esély rá.
Igen, inkább maradhatnál egyedül ha már egyszer nem tudsz saját magaddal mit kezdeni. Egyetértek veled.
#21 eltudom fogadni ha valaki megmondja a frankót. Csak nem mindegy milyen stilusban teszi.
Örülj neki hogy nem érzed ezt amit én. Sőt ne érezze senki.
Hol mondtam olyant hogy nem akarok változtatni? Azért irtam a kérdést mert szeretnék, csak már nemtudok hova fordulni.
Ezzel nem segitesz, hidd el. Ezért is nem adok a szavadra. Nem lehetsz valami jó ember ha egy ismeretlennek olyant irsz “majd megundorodik tőled”. De legalább annyit megmutattál hogy én a démonjaim mellett is ember tudok maradni másokkal szemben.
Ez most komoly? Mert nem történik meg az életben, hogy az egyik a másiktól megundorodik legyen az fizikai, érzelmi tényezők miatt? Dehogynem.
Egyébként azt írtam, hogy több mint valószínű HA adsz esélyt valakinek és nem tudsz magaddal mit kezdeni!
Feltételes módban értendő hiszen nem tudom mikor törsz meg és mégiscsak össze jössz valakivel.
27 évesen jöttél rá, hogy ez így tovább nem mehet! Ez szép és jó csak LEHET, hogy már késő mert korábban kellett volna!
Jársz szakemberhez 1 éve és sehol semmi!!!
Arra utal, hogy nem tud téged megmenteni és a LEGNAGYOBB BAJ, hogy te saját magad sem tudod!
Azért írtam, hogy ja egyetértek inkább egyedülállóan kéne leélni az életed és mellette szexelgetni.
De csináld úgy ahogy jónak látod. Te életed!
Látni, hogy túlságosan érzékeny vagy jól írtad, te nemcsak az exedre voltál az most is az vagy egy anonim oldalon rám is.
Pedig mást nem írtam én sem minthogy ha egyszer nem tudsz segíteni saját magadon akkor ne álmodozz boldog párkapcsolatról mert minden lesz csak az nem.
Hagylak inkább békén, persze, hogy én vagyok tiszteletlen, érzéketlen stb. Szenvedj tovább! 🤦🤷
Valtja ki, es nem valtsa ki.
Minden no ilyen, mindegyik birtokolni akar, max enyhebb tuneteket produkalnak
De mivel vagyok tapintatlan a jó ég áldjon meg? Azzal, hogy leírtam, hogy csekély esélyed van? Te magad attól remegsz!
Azért utasítasz el minden férfit!
Komolyan "mondom", hogy érthetetlen miért írtál ki kérdést ha nem vagy képes hideg fejjel túlérzékenység nélkül a másikat támadni.
Igenis katasztrófa az egész helyzet és még nem tanulod meg magad értékelni az így is marad mint írtam már.
Ne a pszichológussal takarózz, 11 év telt el!
Attól vagy betojva, hogy a jövőbeli párod bántanád és saját magad is:
"nekem durva dührohamaim vannak tőle és képes vagyok kárt tenni magamban és a környezetemben."
Jelen időben írtad vagyis csak eszedbe jut, hogy elmenne a párod haverokkal lógni és már behisztiznél, vagy akár tettlegességig fajulna!!!
Minek ilyen nőnek párkapcsolat? Maradj egyedül, vagy változtass!
Te te vagy, nem én, nem a negyedik válaszoló, se a pszichológusod.
Írhatunk mi neked tanácsokat, NEKED KÉNE TUDNI, hogy mi segít!
Ha nem tudod, hogy mi lenne eredményes az marha nagy gond!
Azt vártad gondolom én, hogy majd osztogatjuk a menőbbnél menőbb tippeket és te csoda folytán kigyógyulsz a birtoklási mániádból:
"27 éves vagyok és már az első kapcsolatomban (16 évesen) megjelent bennem ez a birtoklási mánia, talán ennek nevezném."
Ezt a szót te használtad mielőtt rám lenne megint kenve, hogy én vagyok a tapintatlan. 😂
Nem, te vagy túlságosan nebáncsvirág és nem vagy képes önmagaddal szembenézni se nemhogy fejlődni. 🤣
De jobb rám fogni, könnyebb támadni VALÓS INDOK nélkül mint a rögeszmét elengedni és végre normális életet folytatni!
Te úgy ahogy vagy, élsz két lábon járó 🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩🚩 vagy!
50-99%, hogy HOZZÁD HASONLÓ típusú férfiakat is fogsz ki fogni és egymást fogjátok aprítani, 50%, hogy normális lesz és inkább kidob mint tűrje, hogy te hisztikirálynő vagy.
Mert hogy te NEM FOGSZ MEGVÁLTOZNI inkább a realitás mint fordítva!
Mint írtam vagy össze kaparod magad, vagy inkább légy egyedül!
MÁST TE SEM ÍRTÁL a #15-nek nebáncsvirág!🖐️
Én fújtam ki magam? Te jöttél ide PANASZKODNI és ELVÁRTAD, hogy majd páryolgatni fognak 27 éves felnőtt nőt! Változni nem fogsz mert te SÉRTŐDÉKENY 4 éves kislány szintjén vagy és igen a férfiakból apát, anyát akarsz mert nekik "kötelező" lenne te neked nyalni a hátsód. Ne legyen a haverokkal, családtagokkal mert akkor téged már "véletlenül se szerethet".
Ilyen idióta gondolatokkal van tele a fejed és még képes vagy le is verni a párod, vagy magad!!!
Virág? Inkább kés való hozzád!
🔪🔪🔪
Na már tényleg hagylak téged, jó volt a műsor amit előadtál mert kínosan gyenge produkció volt. 🤡🤡🤡
Szenvedj egyedül, mással. Nem fogsz te előbbre haladni SOHA! 😂🤣
Szerintem meg inkább te vagy a gyerekes, aki ilyen stilusban neten próbálja lealázni a másikat, akiírja a kinját baját. Tipukus rosszindulatú megkeseredett nő lehetsz. Lehet, hogy most egy negatív korszakomban vagyok és segítséget, tanácsot (ha tudod mi az) szerettem volna kérni, ami kaptam is másoktól.
EGY. Nem pátyolgatást kértem, hanem ismétlem tanácsot. Reménykedtem benne hogy valaki volt családállitáson vagy bármilyen más metódust meghallgatok akin segitett valami.
KETTŐ. Ne forgasd ki a szavaimat mert másra soha nem emeltem kezet és nem is fogok. Magamra igen, és a körülöttem lévő tárgyakra.
Nem ismerlek, de esélyes hogy más dolgokban már előrébb vagyok mint te. Mert az életem többi területén nagyon is jól haladnak a dolgok.
Ja és ha tudnál értelmezni akkor észrevennéd már hogy azért irtam ide mert változtatni AKAROK és semmi féle képpen nem szeretnék bezárni egy embert.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!