Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne akarjanak kisajátítani?(kecske is káposzta is kéne)
Ha laza kapcsolatban vagyok vagy szexkapcsolatban, attól én még szeretnék komoly normális barátot is keresni.
Viszont a gondom, hogy akivel szexelek elkezdenek birtokolni, féltékenykedni, kontrollálni, tiltani hogy hova mikor mehetek mikor nem, lekötni a szabadidőmet számonkérni, és ha vmi nem tetszik nekik, akkor zsarolnak azzal, hogy különben vége.
(Pl nélküle nem mehetek el bulizni hétvégén, ha elmegyek, befejezte velem azonnal, de én nem akarom, hogy befejezzük)
Persze tetszik az illetve szükséges is nekem hogy monogám legyen még a szex vagy alkalmi kapcsolat is, nem is jár senki félre, csak épp így engem meg le akarnának kötni, birtokolni.
Vicc, de igy szingliként titokban ismerkedem, de nem hülyék a srácok sajnos, hamar rájönnek mindenre, igy folyamatosan váltogatom a helyeket ahol én vagyok, nincsenek törzshelyeim, és mindenhol keveset vagyok, ismerkedéseknél gyakorta magamról nem adok ki infókat, hanem gyorsan csekkolom a másikat es gyorsan váltok, ha vki nem jön be, mielőtt megtudná ki vagyok.
Tehát szingliként nem vagyok szabad így, hiába vagyok szabad.
Tudom, tudom, lehetnék egyedul is. Voltam már egyedül is, 2 pasi közt éveket is. Nincs már ehhez kedvem.
Engem tölt a laza kapcsolatom addig is.
Hogyan érjem el, hogy ne akarjanak birtokolni mint fixet?
A laza kapcsolat leggyakoribb átka, hogy előbb utóbb többet akar akkor is ha van olyan normális hogy értelmezze, hogy a laza kapcoslat csak szex. Ott nincs birtoklás, max beszélgetés.
Olyan partnert kell kifognod aki megérti, ha meg nem ilyen akkor gyakran kell cserélgetni mert többet fog akarni valószínűleg. Ez teljes mértékben beállítottság kérdése, nem tudhatod előre.
Nehéz a helyzeted, de nem feltétlenül a külső tényezők miatt, hanem nekem az jön le, hogy a saját gondolatmeneted miatt. Ha laza kapcsolatban/szexkapcsolatban vagy, akkor normális barátod nem lesz. Olyan lehet, akit nem érdekel, hogy kivel jársz össze, de ő érzelmileg sem fogja azt nyújtani, amit te szeretnél. Ha érzelmi stabilitásra vágysz valakitől, akkor abban a szexuális kötöttség is szerepet játszik. Persze, lehetnek esetek, amikor valahogy mégiscsak működhet és a párod majd elfogadja ezt, de ott is tuti van frusztráció a felek között, kérdés, hogy ez mennyire éri meg mindkettőtöknek? Tehát "normális" barát "normális" kapcsolatban van, ehhez fel kell adnod a szexkapcsolataidat és várni a megfelelő partnerre.
A birtoklási vágy ösztöni szinten kb. minden férfiben megvan, vannak, akik jobban tudják kontrollálni ezt. Az érzelmi ragaszkodás már más dolog, ott nem "birtoklás" a helyes megfogalmazás, hanem inkább "vágyódás" arra, hogy ő legyen számodra az egyetlen.
Az, hogy csak velük mehetsz bulizni stb. az tényleg átlépi a határt, mindenkit idegesítene, megértelek. Ezek megint csak ösztönök, nem érzelmi alapon működnek.
Amúgy pedig, ha játszmázással indítasz mindenhol és mindenkinél, akkor sajnos normális, érzelmi alapokon nyugvó kapcsolatot nem fogsz tudni kialakítani, akkor kell az őszinteség és hogy közel engedj valakit magadhoz.
Remélem, tudtam segíteni. Hány éves vagy egyébként, hogy így vélekedsz?
4-es vagyok.
Lehet, hogy félreértelmeztem az írásod. Ha arra gondolsz, hogy egy, vagy több szexkapcsolat mellett nem tudsz komolyan ismerkedni, akkor az a helyzet, hogy nem is kifizetődő. Az, hogy a szexpartnereid próbálnak kisajátítani, egy dolog, de egy komoly ismerkedésnél már eleve negatív dolog, hogy valakivel közben összejársz szexelni. Teljes mértékben inkorrekt, akitől komolyat szeretnél, ahhoz úgy is állj hozzá és ne járogass össze mással közben, amint mgfogalmazódik benned, hogy te valakivel tényleg szeretnél egy mélyebb viszonyt, mindenki mást hanyagolnod kell, különben eleve esélytelenül és problémás attitűddel indítasz.
1 olyasmit adok be nekik hogy most zárok le egy kapcsolatot(ami igaz is valahol, mert HA lesz barátom, akkor a másikat dobom. Tehat akikkel ismerkednem ennyit tudnak hogy szabad vagyok csak még van vmi kötelékféle. Amit majd az új srác fog elvágni csak)
2. Fix p.ncit féltenek csak szerintem.
3. Lett már szexkaocs mellett normalis barátom és nagyszerelem! Azaz oénteken még az egyikkel voltam, de másnao helyből a másikkal jártam, előző meg helyből off lett. A masik tudta azt is hogy engem várnak aznap, hivnak is. És megbeszéltuk ott helyben HA vele vagyok, a másikat azonnal zárjam le. Korrekt is voltam. Lezártam.
Szerintem a laza kapcsolatosak nem érzelmi szinten ragaszkodnak, ez szerintem birtoklási vágy. Nem könnyeket látok, hanem dominanciát kontrollt.
5 ezt nem értem. Nem tesznek meg velem semmit, csak amit én akarok.
6 ezzel nem értek egyet
"olyasmit adok be nekik hogy most zárok le egy kapcsolatot"
Ez de facto hazugság. Tehát hazugsággal indítasz. Bravó!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!