Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Ezt hogy mondjam el a baratomn...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ezt hogy mondjam el a baratomnak? Nagyon ciki lenne?

Figyelt kérdés

Ket honapja jarunk, ma tartunk egy közös napot es itt is alszom nala. Keszult nekem vacsival, osszedobott egy kaposztas tesztat, viszont az a gond hogy a hasam nagyon nem toleralja a kaposztat, nagyon gázosodom tole es elofordul hogy meg is hajt neha. Sajnos ezt korabban meg nem emlitettem neki, egyedul azt tudja hogy a kukoricat nem birom, igaz azt a bőröm és nem a hasam.

De annyira cuki tole hogy keszult, hogy nincs szivem azt mondani hogy nem tanacsos ennem belole vagy hogy feleslegesen faradt vele. :((

Szerintetek mit csinaljak? Mit tanacsoltok?

2020. nov. 19. 16:55
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
100%

Mondd meg, gondolom vannak tervei az este hátralévő részére.

Kóstold meg, dicsérd meg, esetleg vigyél belőle haza, ha egyedül bevállalnád.

2020. nov. 19. 16:58
 2/25 anonim ***** válasza:
61%
Mennyire hajt meg? Olyan azonnali cifra?
2020. nov. 19. 17:25
 3/25 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem mondd meg neki őszintén, én tuti nem lennék mérges fordított esetben, ha bajod lesz tőle, nem várnám el, hogy megedd, akkor sem, ha mondjuk olyan kaját főznék, ami 2 órámba telt.
2020. nov. 19. 17:27
 4/25 A kérdező kommentje:
Nem azonnali, de olyan ket-harom oran belul altalaban meghajt.
2020. nov. 19. 17:28
 5/25 anonim ***** válasza:
65%
Akkor egyél vele, ha szereted egyébként azt az ételt. S mikor szükség van, mész WC-re, aztán tusolsz, ha ezen kiakad, akkor gyerek.
2020. nov. 19. 17:30
 6/25 anonim ***** válasza:
100%
Nálunk volt egyszer egy olyan szitu, hogy elmentünk kínaizni. Ő kért nekem kaját amíg elmentem mosdóba. A bökkenő az volt, hogy telerakták káposztával a szecsuánit. Muszáj volt kikotornom a tányér szélére, mert engem is meghajt, nem is akárhogyan. Annyit kérdezett, hogy miért nem eszem meg a káposztát, elmondtam neki, megértette és megette ő. Tudom nem ugyanaz a szitu, csak a témához kapcsolódik.
2020. nov. 19. 17:33
 7/25 anonim ***** válasza:
51%
Mondd neki, hogy szívesen megennéd, de 69-nél Ő legyen felül. 😂
2020. nov. 19. 17:36
 8/25 anonim ***** válasza:
20%
Előtte patika, LOPEDIUM kapszula, és tolj be 4-5 szemet!
2020. nov. 19. 17:36
 9/25 anonim ***** válasza:
52%
Szóval innen jön a "holland kemence" 🤔
2020. nov. 19. 17:53
 10/25 anonim ***** válasza:
56%
Én biztos őszintén elmondanám neki és inkább nem ennék belőle. Amúgy miért pont káposztás tészta? Gondolom kb. ez volt a legolcsóbb és legegyszerűbb amit képes volt összedobni, de nem tudom elképzelni se, hogy van olyan nő, aki ezt annyira szeretné...
2020. nov. 19. 18:02
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!