Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan ciki utcán enni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan ciki utcán enni vagy csak a barátomnak ciki? Ti szoktatok ha muszáj?

Figyelt kérdés
Ma haza fele már nagyon éhes voltam és ettem kiflit sajttal erre elkezd veszekedni velem a barátom hogy birjam már ki otthon eszek.. Haza jöttünk meg akkor is veszekedett 🙄
2020. aug. 12. 18:59
1 2 3 4 5
 1/42 anonim ***** válasza:
91%
Főnyeremény ez az ember :DDD
2020. aug. 12. 19:00
 2/42 anonim ***** válasza:
87%
Nem, én szoktam hamburgerezni is az utcán. Persze nem szeretem, ha sokan vannak, de amikor sétálok a buszhoz és alig-alig teng leng egy két ember akkor miért ne? Ilyenért veszekedni pedig totál felesleges és inkább az a "ciki".
2020. aug. 12. 19:03
 3/42 anonim ***** válasza:
7%
Én nem veszekednék veled, de én sem eszem az utcán, elég gusztustalannak tartom az ilyesmit. Pláne amikor valaki leül a metrón 3 megállóra és zabálni kezd. Nem tudok olyat elképzelni, hogy ne bírjak ki legalább egy napot evés nélkül, ha muszáj és máshogy nem tudom megoldani.
2020. aug. 12. 19:05
 4/42 anonim ***** válasza:
15%

Gondolom éhen haltál volna hazáig. Amúgy meg ja, proli szokás.

Felnőtt ember tudjon már uralkodni magán. Ha meg már nagyon fel vagy izgulva, nekiállsz az úton maszturbálni?

2020. aug. 12. 19:05
 5/42 anonim ***** válasza:
86%
ezt még nem hallottam, hogy ez valakibek probléma.
2020. aug. 12. 19:11
 6/42 anonim ***** válasza:
84%
Szoktam az utcán enni. Sőt, sok embert látok különböző pékárúkat rágcsálni a pékség körül. Akinek ez gond, nyaljon sót.
2020. aug. 12. 19:12
 7/42 anonim ***** válasza:
12%

Cukorbeteg vagy? Mert mást nem tudok elképzelni, amiért "muszáj" lenne enni az utcán.

Ha volt nálad kifli meg sajt, akkor gondolom épp bevásárolni voltatok. Ott jól összefogdostad a kosarat/kocsit, a termékeket amiket ezer más ember is. Nagyon higiénikus...

2020. aug. 12. 19:14
 8/42 anonim ***** válasza:
83%
Akinél ez gond, az nem százas.
2020. aug. 12. 19:14
 9/42 anonim ***** válasza:
88%

De sok itt a retardált kutya :D

Gusztutstalan ha egy ember eszik? Really? Húzzál zacskót akkor a fejedre és hagyd is magadon.

2020. aug. 12. 19:15
 10/42 anonim ***** válasza:
91%

Nagyon nevetek a válaszolókon. :D :D :D Persze, aki nem cukorbeteg, az inkább bírja ki egy napig. :D Szerintem mostantól vizet se vigyen magával senki, sőt oxigénpalackkal a hátunkon menjünk dolgozni!

A gyrososok meg zárjanak be!

2020. aug. 12. 19:18
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!