Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan ciki utcán enni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan ciki utcán enni vagy csak a barátomnak ciki? Ti szoktatok ha muszáj?

Figyelt kérdés
Ma haza fele már nagyon éhes voltam és ettem kiflit sajttal erre elkezd veszekedni velem a barátom hogy birjam már ki otthon eszek.. Haza jöttünk meg akkor is veszekedett 🙄
2020. aug. 12. 18:59
1 2 3 4 5
 41/42 anonim ***** válasza:
100%

Napi szinten eszek az utcán. Munkahelyen dolgozok, otthon más dolgom van, nem értem miért ne használhatnám ki a napi fél-egy óra időt, amit gyaloglással töltök. Alap hogy menet közben reggelizek mert nincs kedvem emiatt korábban kelni, és alap hogy hazafele bekapok valamit (müzliszelet, stb) hogy bírjam vacsoráig.

Nem is értem, ez miért fáj másoknak. :D

2020. aug. 13. 10:12
 42/42 anonim ***** válasza:
100%
Én nem szeretek utcán enni, de ha valaki eszik mellettem, annyit mondok, jó étvágyat. Tisztában vagyok vele, hogy nem vagyunk egyformák, én napokig bírom evés nélkül is akár... Nem zavar, ha más teszi. Csak ha morzsál vagy gusztustalankodik (direkt inkább, mert gyrost szépen enni nem is lehet :D:D:D:D:D)
2020. aug. 15. 11:46
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!