Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Tényleg olyan ciki utcán enni vagy csak a barátomnak ciki? Ti szoktatok ha muszáj?
Hát nem tudom, nekem még soha nem fordult meg a fejemben, hogy ha sétálok A-ból B-be (pláne ha hazafelé megyek!), hogy elővegyek a szatyorból egy kiflit meg egy mackósajtot, és útközben falatozzak. Annyira még nem voltam éhes.
Ettől függetlenül, ha más csinálja, lesza.rom.
#22 Jajj ne, itt a Balkán :(((
Enni merészelt, méghozzá nyilvánosan! Micsoda modortalanság.
Hagyjuk már a street foodt, kezdjük ott, hogy a legtöbbnél van kint legalább egy pad, vagy egy pultszerű, ahol állva, de nem sétálva meg lehet enni a kaját, a legtöbben meg becsomagolva kérik és hazaviszik. A street foodnak az a lényege, hogy nincs benti leülő, se pincér, így spórolnak, de ez nem azt jelenti, hogy feltétlen az utcán kell megzabálni! Olyan, mintha "elvitelre" kérnéd. Az elnevezés sem azt jelenti, hogy az utcán kell megenni, hanem hogy kb. az utcáról "rendeled" és ott is kapod meg egy ablak mögül, nem kell bemenni sehova.
Na a magyar street foodokat meg pláne hagyjuk, jellemzően olyan kaják, amiket nem is lehet normálisan enni utcán (gyros pita, hamburger), foyik szanaszét, az egyik oldalt beleharapsz a másik oldalán meg kijön a a fele, előre kell hajolnod hogy ne edd le magad. És igen elég gusztustalan látvány ahogy eltartja magától a minden felé csöpögő kaját.
Nem igaz, sok helyen nincs semmiféle kiülő, se semmi. Gyakran be sem lehet menni, csak kiadják a kaját. Padot keresni meg nem mindenhol tanácsos, ha csak nem akarsz pár csövivel falatozni.
Van, amit nem lehet normálisan enni, de amiket felsoroltál, azokra ez pont nem igaz.
Szerintem sem ciki, bár én is szívesebben eszem otthon illetve zárt helyen.
Akik meg itt az önuralommal jönnek, vajon tisztában vannak azzal, hogy nem egyformán működik a testünk?
Van, akinek marha lassan bont le a szervezet, van, akinek meg piszokgyorsan. Huszonéves koromban gyakorlatilag állandóan éhes voltam, és voltam mindehhez ötven kiló. Ha nem ettem volna, naponta többször elájulok (nem vagyok cukorbeteg). Ennek a világon semmi köze az önuralomhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!