Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan ciki utcán enni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan ciki utcán enni vagy csak a barátomnak ciki? Ti szoktatok ha muszáj?

Figyelt kérdés
Ma haza fele már nagyon éhes voltam és ettem kiflit sajttal erre elkezd veszekedni velem a barátom hogy birjam már ki otthon eszek.. Haza jöttünk meg akkor is veszekedett 🙄
2020. aug. 12. 18:59
1 2 3 4 5
 31/42 anonim ***** válasza:
21%

Hát nem tudom, nekem még soha nem fordult meg a fejemben, hogy ha sétálok A-ból B-be (pláne ha hazafelé megyek!), hogy elővegyek a szatyorból egy kiflit meg egy mackósajtot, és útközben falatozzak. Annyira még nem voltam éhes.

Ettől függetlenül, ha más csinálja, lesza.rom.

2020. aug. 12. 20:58
 32/42 anonim ***** válasza:
71%
Én a tudjukmi előtt minden reggel a bkv-n ettem meg a reggeli szendvicsemet. Szerintem nem ciki, de nem izgat, ki mit gondol róla. Enni kell :D Elég fura a barátod.
2020. aug. 12. 21:22
 33/42 anonim ***** válasza:
40%

#22 Jajj ne, itt a Balkán :(((

Enni merészelt, méghozzá nyilvánosan! Micsoda modortalanság.

2020. aug. 12. 21:24
 34/42 anonim ***** válasza:
57%
A lepontozott hülye kommenteket 10000% ugyanaz az ember írta :D Most mindenki kezdjen el egyszerre az utcán enni a tiszteletére!
2020. aug. 12. 21:32
 35/42 anonim ***** válasza:
79%
Neme értem az ellenkezőket, komplett gasztronómiai műfaj épül az utcán évesre (street food). És ti akik nem esztek az utcán, egy fagyit sem esztek nyáron? Egy pohár forraltbort, vagy kürtőskalácsot sem a karácsonyi vásárban? Vattacukrot, popcornt sem a családdal a majálison/gyereknapon? Komolyan nem??!! Mégis mi lenne undorító az évesben? Egytálételt evőeszközzel oké, nem,de egy szendvicset kulturáltan el lehet fogyasztani bárhol.
2020. aug. 12. 21:49
 36/42 anonim ***** válasza:
90%
Nem, ők a fagyit is hazaviszik és otthon kulturáltan késsel-villával megeszik.😂
2020. aug. 12. 21:57
 37/42 anonim ***** válasza:
0%

Hagyjuk már a street foodt, kezdjük ott, hogy a legtöbbnél van kint legalább egy pad, vagy egy pultszerű, ahol állva, de nem sétálva meg lehet enni a kaját, a legtöbben meg becsomagolva kérik és hazaviszik. A street foodnak az a lényege, hogy nincs benti leülő, se pincér, így spórolnak, de ez nem azt jelenti, hogy feltétlen az utcán kell megzabálni! Olyan, mintha "elvitelre" kérnéd. Az elnevezés sem azt jelenti, hogy az utcán kell megenni, hanem hogy kb. az utcáról "rendeled" és ott is kapod meg egy ablak mögül, nem kell bemenni sehova.

Na a magyar street foodokat meg pláne hagyjuk, jellemzően olyan kaják, amiket nem is lehet normálisan enni utcán (gyros pita, hamburger), foyik szanaszét, az egyik oldalt beleharapsz a másik oldalán meg kijön a a fele, előre kell hajolnod hogy ne edd le magad. És igen elég gusztustalan látvány ahogy eltartja magától a minden felé csöpögő kaját.

2020. aug. 12. 22:12
 38/42 anonim ***** válasza:
81%

Nem igaz, sok helyen nincs semmiféle kiülő, se semmi. Gyakran be sem lehet menni, csak kiadják a kaját. Padot keresni meg nem mindenhol tanácsos, ha csak nem akarsz pár csövivel falatozni.

Van, amit nem lehet normálisan enni, de amiket felsoroltál, azokra ez pont nem igaz.

2020. aug. 12. 22:40
 39/42 anonim ***** válasza:
100%
Én a magam részéről nem szeretek utcán enni, ha nem feltétlenül szükséges, zavar a sok ember, ilyenkor mindig arra gondolok, hogy biztosan mindenki engem néz. Egyetemistaként előfordult, hogy néha vettem egy-egy hamburgert, becsomagoltattam, és elvittem az albérletbe, ahol viszonylag kulturált módon meg tudtam enni. Viszont abszolút nem izgat, hogy mások esznek-e az utcán, hacsak nem annyira feltűnően csinálják, hogy az már zavaró.
2020. aug. 12. 22:50
 40/42 anonim ***** válasza:
83%

Szerintem sem ciki, bár én is szívesebben eszem otthon illetve zárt helyen.

Akik meg itt az önuralommal jönnek, vajon tisztában vannak azzal, hogy nem egyformán működik a testünk?

Van, akinek marha lassan bont le a szervezet, van, akinek meg piszokgyorsan. Huszonéves koromban gyakorlatilag állandóan éhes voltam, és voltam mindehhez ötven kiló. Ha nem ettem volna, naponta többször elájulok (nem vagyok cukorbeteg). Ennek a világon semmi köze az önuralomhoz.

2020. aug. 12. 23:56
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!