Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Egyéb kérdések » Tényleg olyan ciki utcán enni...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Tényleg olyan ciki utcán enni vagy csak a barátomnak ciki? Ti szoktatok ha muszáj?

Figyelt kérdés
Ma haza fele már nagyon éhes voltam és ettem kiflit sajttal erre elkezd veszekedni velem a barátom hogy birjam már ki otthon eszek.. Haza jöttünk meg akkor is veszekedett 🙄
2020. aug. 12. 18:59
1 2 3 4 5
 21/42 anonim ***** válasza:
81%
Annak van önuralma, aki inkább éhezik, mert attól fosik, mit szólnak mások? :D Mesélj még!
2020. aug. 12. 19:55
 22/42 anonim ***** válasza:
12%
20. Így van, itt a lepontozások most nem azt bizonyítják, hogy a kérdezőnek van igaza, hanem csak azt, hogy mennyi igénytelen szutyok proli van Magyarországon, aki simán úgy sétál nem zavartatva magát az utcán, hogy folyik a szája szélén a zsír vagy morzsál össze ruhájától kezdve mindent. De hát ezt tudtuk is. Balkán. Szóval én sem csodálkozom a lepontozásokon.
2020. aug. 12. 19:56
 23/42 anonim ***** válasza:
16%
Nem érdekel, mit szólnak mások, annak van önuralma aki kibírja zabálás nélkül és nem koszos kézzel esik neki a kajának a szatyorból. Nem a mások viselkedése érdekel, mint mondtam is, saját magammal szemben van elvárásom. De látom ezt nehéz megérteni.
2020. aug. 12. 19:58
 24/42 anonim ***** válasza:
89%
Értem, hogy nálad ezt jelenti az evés, de a legtöbben tudnak úgy étkezni, hogy nem kennek össze mindent. Sőt, egy papírdarabot is szoktak használni, ami szalvéta néven vált hírhedtté.
2020. aug. 12. 19:59
 25/42 anonim ***** válasza:
19%
24. Én is tudok úgy enni, csak engem sajnos úgy neveltek, hogy asztalnál ülve kell enni, és nem állva, mint a lovak!
2020. aug. 12. 20:08
 26/42 anonim ***** válasza:
77%

Minden nap eszek menet kozben,mert tul elfoglalt vagyok,de rendszeres etkezes kell. En nyers halat szoktam utca kezzel enni. Budapesten nem akadnak ki kb semmin az emberek.

Egyel nyugodtan az utcan es rugd ki a visszamaradott beteges korlatozo pasid.

2020. aug. 12. 20:18
 27/42 anonim ***** válasza:
22%

Tényleg elég proli dolog mindenhol zabálni. Pl. Buszon a kolbászos szendvicset, mert átutazunk a szomszéd városba.

Egyébként, ha én látok az utcán egy embert enni sétálás közben nem zavar, de ha a párommal mennék zavarna és megkérném, hogy bírja ki, vagy csak a kifli sarkát egye meg, ne kezdje még ott a mackósajtot tunkolni. De ezért nem veszekednék.

2020. aug. 12. 20:21
 28/42 anonim ***** válasza:
92%

Tomegkozlekedesen tenyleg nem illik, illetve nem is lehet enni, viszont az utcan nem ertem ez miert is zavar barkit. Van olyan, hogy az embernek leesik a cukra (nem, nem kell hozza betegnek sem lenni), vagy egyszeruen olyan suru a napja, hogy igy tudja megoldani a reggelit pl.

Ja es egyebkent nem kifejezetten magyar szokas ez, gondolom nem kell mondani, a "street food" sem osmagyar eredetu kifejezes.

2020. aug. 12. 20:37
 29/42 anonim ***** válasza:
71%

Alapvetően nem szokás enni az utcán, mert hogy nem illik. De a mai felgyorsult világban kb ki nem szarja le. Ha sietek valahova és nincs időm leülni szépen menetrendszerűen reggelizni, ebédelni akkor én bizony szoktam menetközben falatozni. Igaz nem pörköltet, hanem valami fornetti szerűt. A tömegközlekedésen próbálom kerülni, tényleg inkább csak az utcán séta közben falatozok. Szerintem nincs ezekkel semmi gond. A street food is elterjedt, ezek a gyrosos üzletek is mindenhol amerre megyünk, szóval nehogy már akkora bűn legyen megenni azt a nyavalyás ételt a kék ég alatt.

Egyébként volt már arra is példa, hogy egyszerűen rosszul voltam, muszáj volt ennem. Lement a cukrom vagy akármim és ott helyben neki álltam enni, ami étel volt nálam, mert különben eldőltem volna.

2020. aug. 12. 20:38
 30/42 anonim ***** válasza:
79%

Úgy beszéltek, mintha a kérdező bicskával tette volna a szájába a szalonnát.

Borzalmas, ha menet közben az ember eszik pár falatot, tényleg.

Akinek meg csorog a pofáján a zsír, az inkább az utcán egyen, be ne üljön sehova, mert ha velem szemben csinálja ezt, akkor leokádom.

2020. aug. 12. 20:44
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!