Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Mit tegyek hogy ne akarjanak...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek hogy ne akarjanak kisajátítani?(kecske is káposzta is kéne)

Figyelt kérdés

Ha laza kapcsolatban vagyok vagy szexkapcsolatban, attól én még szeretnék komoly normális barátot is keresni.

Viszont a gondom, hogy akivel szexelek elkezdenek birtokolni, féltékenykedni, kontrollálni, tiltani hogy hova mikor mehetek mikor nem, lekötni a szabadidőmet számonkérni, és ha vmi nem tetszik nekik, akkor zsarolnak azzal, hogy különben vége.

(Pl nélküle nem mehetek el bulizni hétvégén, ha elmegyek, befejezte velem azonnal, de én nem akarom, hogy befejezzük)

Persze tetszik az illetve szükséges is nekem hogy monogám legyen még a szex vagy alkalmi kapcsolat is, nem is jár senki félre, csak épp így engem meg le akarnának kötni, birtokolni.

Vicc, de igy szingliként titokban ismerkedem, de nem hülyék a srácok sajnos, hamar rájönnek mindenre, igy folyamatosan váltogatom a helyeket ahol én vagyok, nincsenek törzshelyeim, és mindenhol keveset vagyok, ismerkedéseknél gyakorta magamról nem adok ki infókat, hanem gyorsan csekkolom a másikat es gyorsan váltok, ha vki nem jön be, mielőtt megtudná ki vagyok.

Tehát szingliként nem vagyok szabad így, hiába vagyok szabad.

Tudom, tudom, lehetnék egyedul is. Voltam már egyedül is, 2 pasi közt éveket is. Nincs már ehhez kedvem.

Engem tölt a laza kapcsolatom addig is.

Hogyan érjem el, hogy ne akarjanak birtokolni mint fixet?

2022. szept. 2. 16:54
1 2 3
 11/26 Noren1989 ***** válasza:
33%
Szerintem ezt a sztorit jobb nem ragozni,a megszólalàsaid alapjàn ritka olcsó egy nő vagy...
2022. szept. 2. 17:32
 12/26 A kérdező kommentje:
9 nem az. Ha van barátom helyből lezárok bárkit. Szóval igaz.
2022. szept. 2. 17:36
 13/26 A kérdező kommentje:

11 nyilván értékes lennék ha otthon pókhalosodnék :D

(ja nem)

2022. szept. 2. 17:37
 14/26 Noren1989 ***** válasza:
36%

Nem veszünk össze rajtad, hidd el.

Amúgy milyen érzés zsigeri hazugsàgra építeni az ismerkedéseidet?

2022. szept. 2. 17:38
 15/26 A kérdező kommentje:
12 es valasz nem isnetlem. Nem hazugság.
2022. szept. 2. 17:39
 16/26 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ott rontod el, hogy "(Pl nélküle nem mehetek el bulizni hétvégén, ha elmegyek, befejezte velem azonnal, de én nem akarom, hogy befejezzük)". Ha megbeszéltétek, hogy csak laza kapcsolatot akarsz, ő meg nekiáll feltételeket szabni, hagyd ott. Találsz másikat, tök felesleges ilyeneken keseregni. Rengeteg pasi van, aki pont ilyen kapcsolatot akar.
2022. szept. 2. 17:39
 17/26 A kérdező kommentje:

16 de akiket választok azok jópasik. Nem szívesen cserelgetném őlet.:(

Illetve nagyon nem könnyű lecserélni őket mert sokan a nyomukba nem érnek.

2022. szept. 2. 17:41
 18/26 A kérdező kommentje:

Képzeld el kb az erre a tökéleteseket. Jopasi jokocsi van pénz is, helyesek is.

Nem szivesen cserélném le őket vmi szexkereső senkicskékre.

Csak ez a birtoklásmániájuk nem jön be. Nagyon keményen csinálják mint vmi arabok. :D

2022. szept. 2. 17:44
 19/26 anonim ***** válasza:
86%

Volt egyszer egy ilyen nőm, talán pont te voltál az :D

"Most zártam le egy kapcsolatomat" szó szerint ezt mondta. Két hét járás után nála voltunk, filmeztünk, amikor durván csengettek. Kaputelefonba elküldte az illetőt, mert hogy nem itt lakik. Majd az illető bejutott a lépcsőházba és kopogott. Itt már közbeléptem és ragaszkodtam hozzá, hogy én nyissak ajtót, hátha valami bolond. Nagyot nézett az ember, mikor elmondtam, hogy a párja vagyok. Ő azt mondta, hogy ugyan csak baráti alapon szexelni jártak össze, de írt neki egy úgymond szakítós szöveget és már két hete nem éri el, nem tudta, hogy miért lett ilyen formában lekoptatva és kissé aggódott is. Én azonnal leléptem a nőtől, végeztem vele, kész kabaré volt. Vicces, mert ezzel az emberrel később egész jó munkakapcsolatunk alakult ki :D

2022. szept. 2. 17:45
 20/26 anonim ***** válasza:
64%
Vegyétek már észre, hogy kamu a kérdés!
2022. szept. 2. 17:47
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!