Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek hogy ne akarjanak kisajátítani?(kecske is káposzta is kéne)
Ha laza kapcsolatban vagyok vagy szexkapcsolatban, attól én még szeretnék komoly normális barátot is keresni.
Viszont a gondom, hogy akivel szexelek elkezdenek birtokolni, féltékenykedni, kontrollálni, tiltani hogy hova mikor mehetek mikor nem, lekötni a szabadidőmet számonkérni, és ha vmi nem tetszik nekik, akkor zsarolnak azzal, hogy különben vége.
(Pl nélküle nem mehetek el bulizni hétvégén, ha elmegyek, befejezte velem azonnal, de én nem akarom, hogy befejezzük)
Persze tetszik az illetve szükséges is nekem hogy monogám legyen még a szex vagy alkalmi kapcsolat is, nem is jár senki félre, csak épp így engem meg le akarnának kötni, birtokolni.
Vicc, de igy szingliként titokban ismerkedem, de nem hülyék a srácok sajnos, hamar rájönnek mindenre, igy folyamatosan váltogatom a helyeket ahol én vagyok, nincsenek törzshelyeim, és mindenhol keveset vagyok, ismerkedéseknél gyakorta magamról nem adok ki infókat, hanem gyorsan csekkolom a másikat es gyorsan váltok, ha vki nem jön be, mielőtt megtudná ki vagyok.
Tehát szingliként nem vagyok szabad így, hiába vagyok szabad.
Tudom, tudom, lehetnék egyedul is. Voltam már egyedül is, 2 pasi közt éveket is. Nincs már ehhez kedvem.
Engem tölt a laza kapcsolatom addig is.
Hogyan érjem el, hogy ne akarjanak birtokolni mint fixet?
19 nálam nem volt gond.
Amikor lett barátom, es meglátott vele a szexkapcsolatos előző, egyből tudta, ránézésre is, hogy labdába se rúghat a barátom mellett.
Hidegháborúztak egy kicsit de kiegyeztek abban hogy távol tartják magukat egymástól.
Az egyik karrierileg tudná a masikat tönkrevágni, a másiknak meg szép kis körei lennének az előzőt elintézni.
Szóval kiegyeztek kimondatlanul is abban, hogy nem acsarkodnak inkább egymással.
Felmérték egymást csak. Ennyi volt.
Ha kötném au ebet a karóhoz hogy de elmegyek bulizni, (vagy bármi olyat, amit nem hagynának), akkor jönnek a megbeszélt monogámiával, meg hogy nem bíznak bennem, meg azzal, hogy fordítva nekem mi esne rosszul, mi nem, de meg azzal is jönnek, hogy legyünk párkapcsolatban akkor, ha nekem ez kell, (és tartok a játszmáktól is ha bosszúból játszmákhoz folyamodnának),
Valamint a kockázat, ha kimaradnék éjszakára azt tényleg megcsalásnak veszi, sanszos az is, hogy tényleg offolna. És az is, hogy nekem kéne kúszni vissza.
(Szerintem ők nem azok a pasik akik beijednének, ha lelép egy nő.)
Szerintem nem én irányítok ebben
Próbáltam volna már de nem tudom lecserélni. Egyik, hogy nincs másik aki tetszene, vagy ha tetszene valaki, annak meg én nem kellek.
Ezen felül nekem nem másik laza kéne hanem egy barát.
Szóval keressek ezt is azt is?
Egyiket sem könnyű találni. Pont ennek kiküszöbélésre van laza kapcsolatom mert nem.könnyü barátot találnom(aki tetszik es viszont).
De lazára sem könnyü találnom huzamosan kitartó monogámakat, ott is magas a léc mondhatni(házasokkal stb nem kezdek).
Akkor ennek kiküszöbélésre megint kereshetnék addig vkit míg nem találok komolyabb lazát (azaz monigam hűt) , ami meg arra kellene amíg nem találok barátot.
Ami amugy van, csak akadályoz éppen.
Inkább a birtoklásvágyát csökkenteném.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!