Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van köztetek olyan, akinek működött a "felmelegített káposzta"?
Nem. Exbarátnővel összejönni újra nem túl jó.Én egyszer évekkel később összejöttem ismét egy volt barátnőmmel,aztán pár hét múlva szét is mentünk.Nincs jövője az olyan kapcsolatoknak.
Felmelegített kapcsolatok nagy része langyos víz marad.
Nekem ugyan nem tetszett sosem a felmelegítős történet. Bár két exem is szerette volna, de valahogy nem ment, az ember már hónapok alatt is változik.
Ellenben van ismerősöm, akik három év után újra összejöttek, most már családot alkotnak két gyerekkel, és jól megvannak. Szóval embere ill. kapcsolata válogatja.
Igazából a párok ilyenkor lelkesek,és csak azt hiszik működni fog. De idővel rájönnek hogy csak egy felesleges erőlködés az egész.Ha gyerek miatt,vagy hogy játszuk el hogy újra egy család vagyunk/leszünk az megint butaság.
Hiszen az újrakezdésben csak az a jó,hogy így biztosan rá jövünk arra,hogy korábban miért mentünk szét.
Sor ilyen történt a környezetemben.Nálunk is.Nem működött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!