Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » Van köztetek olyan, akinek...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van köztetek olyan, akinek működött a "felmelegített káposzta"?

Figyelt kérdés
Tehát hogy az exetekkel összejöttetek újra. Esetleg van itt olyan, akinek ez a második "turnus" még jobban sikerült, mint az első?

2017. szept. 16. 14:14
 1/9 anonim ***** válasza:
Nem, mi osszejuttunk 3 ev mulva egy 5 órás beszelgetesre. Olyanok voltunk mint ként idegen emlekekkel. Semmit nem akarunk már eg, mástól. Megbeszéltünk csam mi volt akkor, nem kellett volna hagynunk egymást dd o már mást szeret, igazából én is, csakhat. Akit o szeret az megcsalat ot, akit meg én o meg velem csalat meg a párját szooooovaal...
2017. szept. 16. 14:56
 2/9 anonim ***** válasza:
*már rég egymastól
2017. szept. 16. 14:57
 3/9 MolotovPunk ***** válasza:

Nem. Exbarátnővel összejönni újra nem túl jó.Én egyszer évekkel később összejöttem ismét egy volt barátnőmmel,aztán pár hét múlva szét is mentünk.Nincs jövője az olyan kapcsolatoknak.

Felmelegített kapcsolatok nagy része langyos víz marad.

2017. szept. 16. 15:12
 4/9 anonim ***** válasza:
Mi sok évig voltunk együtt..aztán egy évet külön. Most újra együtt. Tök jó minden...kivételek vannak, és lesznek is.
2017. szept. 16. 15:57
 5/9 anonim ***** válasza:
Az exeim nagy részével normális viszonyt ápolok,néha leülünk beszélgetni,de eggysel se tudnék megint járni.Egyikük már azóta megházasodott.
2017. szept. 16. 16:21
 6/9 anonim ***** válasza:
77%
Persze, 1-2 hónapig isteni volt minden. Aztán jönnek a viták ugyan arról, mint előtte. Ahol komoly sérelmek vannak, ott már nem lesz normális kapcsolat, mert ezek újra és újra fel fognak jönni.
2017. szept. 16. 16:47
 7/9 anonim ***** válasza:

Még sosem senkitől :D

25f

2017. szept. 16. 17:08
 8/9 anonim ***** válasza:

Nekem ugyan nem tetszett sosem a felmelegítős történet. Bár két exem is szerette volna, de valahogy nem ment, az ember már hónapok alatt is változik.

Ellenben van ismerősöm, akik három év után újra összejöttek, most már családot alkotnak két gyerekkel, és jól megvannak. Szóval embere ill. kapcsolata válogatja.

2017. szept. 16. 23:09
 9/9 anonim ***** válasza:

Igazából a párok ilyenkor lelkesek,és csak azt hiszik működni fog. De idővel rájönnek hogy csak egy felesleges erőlködés az egész.Ha gyerek miatt,vagy hogy játszuk el hogy újra egy család vagyunk/leszünk az megint butaság.

Hiszen az újrakezdésben csak az a jó,hogy így biztosan rá jövünk arra,hogy korábban miért mentünk szét.

Sor ilyen történt a környezetemben.Nálunk is.Nem működött.

2017. dec. 21. 21:33

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!