Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Majd a normális kis férfiak.
Biztos h nem az incelek.
Meg aki ilyet ír egy nőnek h rongy az is megérdemelné hogy soha ne jusson neki egy se!
"Ezeket a férj is el tudja intézni, nem feltétlen kell személyzetet fogadnia. Csak kevésbé lesz kényelmes az élete, mint mondtam."
Meg kevesebb ideje lesz dolgozni, mint mondtam, ami ugyanúgy pénzkiesés, mintha dadát fogad.
"Oké de 10 -20 év múlva ki fogja fenntartani az elektromos hálózatot? "
Miért csak olyan tudja fenntartani, akinek van kivel kefélni? Ez valami kitétel az atomerőműben állásinterjún? Vagy az Eon köti ehhez a munkavégzést?
"a következő generáció motiváció nélkül" megint mi köze a nőhöz? Akinek nincs motivációja elvégezni az egyetemet, azt nem a pinaszag fogja motiválni. Értem, hogy egyes inceleknek fétise, hogy csak az tanul, fejlődik, dolgozik, vannak ambíciói, akivel kefélnek, de a valóságban ez másképp megy. Mellesleg láthatóan a kérdező se gondolja, hogy a nő fontos eleme a férfi életének. A képzeletbeli gazdag férfinek se kell a kitartott felesége, legfeljebb kényelmi szempontból.
Ismerős az a szó, hogy hímsoviniszta?
Akkor a nősténysoviniszta miért is nem jó?
Szó sem volt arról, hogy kevesebbet tudna dolgozni. Hisz normál 8 órás munkáról beszélünk. Csak eddig utána pihent.
Nálunk a gyárigazgató kb. 4-5 milliót kereshet havonta nettóban, és ritkán dolgozik többet, mint 8 óra. Elég pontosan tudom, mivel kiemelt helyen parkol, mindig látom a kocsiját.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!