Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egyes nők nagyon zavarba jönnek egy helyes férfitől és valamelyik ezért nem hajlandó ismerkedni?
Figyelt kérdés
tegnap 21:17
2/13 anonim válasza:
Én annyira zavarban voltam attól, akivel azóta is randizunk folyamatosan, hogy szerintem attól állt be a nyakam első randi után, hogy végig ideges voltam, de vicces lett volna, ha emiatt nem ismerkedtem volna tovább vele. A későbbiekben nyilván egyre nyugodtabb lettem.
3/13 anonim válasza:
Régen volt egy eset, amikor találkoztam egy csajjal, aki azt mondta nekem, hogy én túl jól nézek ki hozzá. Azt is mondta, hogy állítólag a pasija sosem volt másra olyan féltékeny, mint rám.
Egyébként a tali után megmondtam a csajnak, hogy akkor többet ne találkozzunk, mire kaptam válaszolul egy gyűlölködő és mocskolódó levelet.
Helyesnek tartom azt az elméletet, hogy a pasija írt vissza a csaj fiókjáról. 😅
4/13 anonim válasza:
Az egy dolog, hogy zavarba jövök, de ha megtudom, hogy barátnője van és mellette akar velem ismerkedni, akkor bizony igyekszem kerülni őt.
5/13 anonim válasza:
Újabb incel tudományos elmélet született?
Már sztem így is elég sokszor bizonyítottátok, hogy még sosem láttatok nőt közelről :D
6/13 anonim válasza:
Mi is csak olyan egyszerű emberi lènyek vagyunk,hogy azzal ismerkedünk,aki alapból tetszik...Nyilván nem az riaszt vissza bármitől,hogy jó pasi az illető!🤣
7/13 anonim válasza:
Azert neznek undorral vagy rimankodva egy ferfira mert tulsagosan be jon nekik? Altalaban vigyorogni kellene ra.
8/13 anonim válasza:
Én fapofát vágok a nőkre. Ezt úgy értékelik, hogy nem értékelik.
9/13 anonim válasza:
8. Nok is ilyen fapofat vagnak neha kozben meg oda visszavannak a paliert .
10/13 anonim válasza:
Nekem alapból ilyen az arcom, mindenkire ilyen resting bitch face-t vágok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!