Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hányszor jobban számít a férfi arca mint a teste?
Figyelt kérdés
A legtöbb nő szerint az arc jobban számít egy férfi esetében mint a test. Mindenesetre, akinek ellenvéleménye van, meghagyom neki választási lehetőségnek azt is.
Akik viszont egyetértenek azzal, hogy az arc jobban számít, azoktól az lenne a kérdés mennyivel? Hányszorosával nyom többet a latba?
ma 00:19
A kérdező szavazást indított:
A test valamivel jobban számít mint az arc.
Körülbelül ugyanannyira számít az arc mint a test
1,25x
1,5x
1,75x
2x
2,5x
3x
4x
5x
14 szavazat
1/13 anonim válasza:
A kérdés értelmetlen.
A teljes összkép számít.
2/13 anonim válasza:
En is az osszkepre szavazok,a kozos hullamhosszra,a hasonlosagra . Nem leheg kulonvskasztani egy arcot,ha egyszeruen nem vagy boldog vele,nem er semmit.
3/13 anonim válasza:
Noket csak az arc erdekli.. mindig azt hallom et milyen helyes az milyen helyes.. a testrol nem szoktam hallani oket, nemelyik meg nagy photsokrol arradozik.
4/13 anonim válasza:
Nem lehet külön választani. Én még jóképű, dagadt pasit nem láttam. Mert akkor nagy, buci fej tartozik hozzá. Látszik ugyan a vonásain, hogyha nem lenne kövér,jó pasi lenne, de a kulcsszó a LENNE.
5/13 anonim válasza:
4. Peddig vannak akik nem koverek es nincs duci fejuk .. de van gyomruk..
6/13 anonim válasza:
#5! Mondom, HA DAGADT...Erre leírod, hogy van, aki nem dagadt🙄 Igen, van sörhasú is. Most az nem volt téma.
8/13 anonim válasza:
6. Olyant is lattam akinek pufi feje van de nem kover kimondottan
9/13 anonim válasza:
Én először az arcát nézem meg, aztán a fogsorát.Ha ezek rendben vannak, akkor jön a teste.Viszont hiàba látszódik az arcán, hogyha lefogyna milyen jóképű lenne, ha mellé 120 kiló szinte C-s kosarú mellekkel és hordóhassal, vízilovat megszégyenítő lábakkal.
10/13 anonim válasza:
Egyformán számít. Ezért nincs senkije sok pasinak, mert mindig a kibúvókat keresik.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!