Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
A férfiaknak jobban számít a külső, csak általában azért van sok férfi csúnyább nővel mert ez jutott nekik és ha nincs ló jó a szamár is?
Az a baj a dagadtság elképesztő méreteket öltött, régen nem volt ennyi kövér nő. Sok nő alapból genetikailag szép lenne, de undorító mennyire nem figyelnek arra mit esznek és nem mozognak. Miért? :'(((
De az olyan dolgok is tudják csökkenteni egy nő genetikai szépségét, mint a piercing, tetkó, rövid fiús haj, ilyenek.
Igen, velem is volt már ilyen az életben, hogy összejöttem olyan nővel, aki biztosan kevésbé volt szép, mint amilyen "szép" én vagyok férfiban. Ez azért volt, mert akkor már háromnegyed éve nem voltam nővel és nagyon vágytam a puncira, szexre, intimitásra. Az a baj egy férfi nem tud csak külső alapján magához képest egyenlő nőt találni, mert a férfinál olyna dolgok is számítanak, mint a jó duma, magabiztosság, jól összerakott élet, izomzat, tökösség, ilyenek.
Méghogy a férfiaknak számít jobban a külső! Hahahaha! Ez a nap vicce, kedves!
A nők sokkal jobban válogatnak külső alapján, elárulom... SOKKAL!
Sosem ezt néztem. Tetsszen arcra a hölgy, a többi amivel meg tud fogni, az a buksijában van. Ha van... és itt a lényeg. Na meg a természetével.
6:
Azok a legnagyobb ösztönlények, akik magukat fennkölt, kulturált, civilizált embernek képzelik el tényleg és tagadják, hogy szexuális ösztönök is irányítják őket, mert csak mert tagadsz valamit, attól még az ott van.
A szexuális ösztönök ott dolgoznak mindenkiben. Bennem elég mély nyomokat hagyott, hogy 21 éves koromig szűz voltam, miközben láttam a legjobb barátaimat szexelni, viszonzott szerelmet átélni 14-15 éves koruktól kezdve. Ugyanígy felnőttként a szexuális magány érzése simán előtör néhány hónap szexmentesség után.
"A nők sokkal jobban válogatnak külső alapján, elárulom... SOKKAL!"
Persze...mert nem válogathatnak a férfiak és pu.. kell nekik... ha ők is válogathatnának, tuti jobban számítana nekik a külső.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!