Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Társkeresési problémák » A férfiaknak jobban számít a...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

A férfiaknak jobban számít a külső, csak általában azért van sok férfi csúnyább nővel mert ez jutott nekik és ha nincs ló jó a szamár is?

Figyelt kérdés
2018. szept. 20. 07:14
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Hülye vagy? Miért ne válogathatnának a férfiak is? Nekünk talán kötelező bárkivel ágyba bújni? Hagyjad már magad! Ez a legnevetségesebb hülyeség, amit hallottam!

Ha valakitől nem akarunk semmit, azzal nem lesz semmi, ha a nő összetöri magát sem! És van rengeteg ilyen, ne legyenek illúzióid.

2018. szept. 20. 10:23
 12/15 anonim ***** válasza:
Különben meg a kérdésed maga provokatív és még csak helyt sem álló. De látom, hogy itt valamiért önigazolást keresel. Semmi értelme az egésznek.
2018. szept. 20. 10:24
 13/15 anonim ***** válasza:

9-es, ez a te egyéni tapasztalatod. Egyes számban fogalmazz. Nem kell ez a "mindeki ilyen-olyan" duma, legyen tököd, a magad nevében beszélj. Ne bujkálj a "mindenki" mögé.

Felelősségvállalás, önismeret alapja.

2018. szept. 20. 10:31
 14/15 anonim ***** válasza:

Szerintem a férfiaknak és nőknek máshogy számít a külső. A nőknek az elején nagyon, és akkor bizony válogatósabbak ezen a téren, mint a férfiak. Viszont ha megismernek, és személyiség alapján megkedvelnek, már kb. mindegy nekik.

Férfiaknál hosszabb távon számít inkább, hogy szex közben mennyire tudja felizgatni a nő a kinézetével, stb.

2018. szept. 20. 11:07
 15/15 anonim ***** válasza:

Na ezt én is és a környezetemben többen is észrevettük már, csomószor ha egy párt összehasonlítok ott 10 es skálán a férfiak rendszeresen 2-3 al is jobban néznek ki mint mellettük a nő. Jó perszer nem minden a külső de nap mint nap állandóan ilyen párokat nézek, és mondom ezek hogy vagy miért kerültek össze. Bár láttam olyat is ismerősi körben, hogy egy nagyon szép csaj összejött valakivel aztán eligénytelenedett meghízott 10/7 ból 10/5 re csúszott le.

Én is férfi vagyok de nő ismerőseim is mondták már hogy ők is észrevették ezt. Hát nem tudom én pl a saját szintemnél nem adnám lejjebb nem kötök kompromisszumot inkább küzdök egy jobb nőért mint hogy 0 erőfeszítéssel egy jóval rosszabb az ölembe hulljon, lehet csak lusta a legtöbb férfi vagy bénán csajozik és ezért.

2018. szept. 20. 19:16
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!