Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Alig néhány órája válaszoltam erre.
"Nézd meg az előző témát (feleségtartás). Ami a végére kiderült, az konkrétan téboly.
Azért is a férfi a hibás, ha a nő belemegy egy eltartott kapcsolatba."
Mi nagyon nem értjük egymást. Arról volt szó (eredetileg), hogy az, hogy felezve van a vagyon szerintem jogos, mert a nő a háttérország megteremtésével járult hozzá a bevétel növekedéséhez.
Ha vennéd a fáradságot, hogy értelmezd, amit írtam, az elején leírtam, hogy nem értem miért teszi ki magát egy nő ennyire a férfi kénye kedvére, én nem szolgáltatnám így ki magam. Szóval, kicsit sem sajnálom azt a nőt, aki a végén megszívja, ettől függetlenül mivel ő is beszáll a tőke megteremtésébe, teljesen jogos, hogy (ha) a végén részesül. Nem gondolom, hogy a férfi hibája, ha a nő belemegy a htb szerepbe és megégeti vele magát. Ha valaki hagyja, ki fogják használni.
Az asszonytartás pedig továbbra se jár, csak, ha valamiért munkaképtelen a nő. Pl súlyos betegség, vagy súlyosan beteg/fogyatékos gyermekkel van otthon, aki állandó ellátást igényel. Mindenesetre, akkor jár, ha akadályoztatott a munkavégzésben.
A nő mivel járul hozzá a tőketeremtéshez? Az hogy a férfi pihen esténként, és nem takarít mondjuk, nem releváns az anyagi jellegű értékteremtés szempontjából.
A férfi akkor is ugyanúgy el tudna járni dolgozni és meg tudná keresni azt a pénzt, ha nem lenne senkije, csak épp sokkal kevésbé lenne kényelmes az élete.
Ezeket a férj is el tudja intézni, nem feltétlen kell személyzetet fogadnia. Csak kevésbé lesz kényelmes az élete, mint mondtam. Rengeteg egyedülálló szülő megoldja a gyereknevelést példásan.
“Kérlek, hagyd a nőket. Akadj le rólunk és foglalkozz magaddal. Légyszike.”:
Oké de 10 -20 év múlva ki fogja fenntartani az elektromos hálózatot? Most 40+ férfiak tartják fenn családdal és gyerekkel, viszont a következő generáció motiváció nélkül nem biztos, hogy ugyanígy képes lesz rá.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!