Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
Mennyire tudtam, hogy ez a lényege ennek a "barátaid szerint" kérdésnek... "Lebuktatni", hogy nincsenek barátai, és mutogatni, hogy aha, akkor csak van valami óriási geb.sz vele...
Kérdező, ne légy naiv, ne dőlj már be az ilyen provokációnak (se)!
Hosszú lenne ezt leírni. Így alakult.
Tudom, hogy mi a céljuk. Én őszinte vagyok, de nem tudnak megvezetni a feminista agymosással.
A külsőm miatt ért folyamatos sikertelenség és kudarc okozta azt a lelki roncs állapotot, amibe kerültem. És ugye emiatt nincsenek szeretteim. Tehát gyakorlatilag a külsőm miatt. Ezt már megbeszéltük.
Középiskolában voltak barátaim, de úgy hozta az élet, hogy mindenki elsodródott az ország másik végébe, külföldre stb.
Utána pedig már a külsőm miatt rottyon voltam lelkileg.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!