Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
“Nem voltál párkapcsolatban, ha jól értem, valódi barátaid sincsenek, hogyan is érthetnéd, hogy miből áll egy szoros emberi kötelék?”:
Ezt a blackpill -t otthagyó oofy doofy -k szokták írni.
Amúgy meg az emberi köteléket a külső szemlélő látja jól. Amikor benne vagy, egy buborékban élsz.
Jó analógia erre az alkoholizmus. Egy külső szemlélő jobban látja az alkohol és a függő ember viszonyát, mint maga az alkoholista.
Másik dolog, hogy különösen a nőknél jellemző, hogy nem az eszükkel választanak, hanem a szívükkel - azaz kiválasztja a tudatalattijuk kinézet alapján a Chadet, majd az eszüket arra használják, hogy bemagyarázzák maguknak hogy ez a férfi miért jó nekik, miért fontos a kötelék. A másik dolog, amire használják az eszüket, hogy alkalmazkodjanak a Chadhez.
Közeli rokonomnál két alkalommal is végignéztem ezt.
Hát ők is kénytelenek lennének a szintjükön (max egy szinttel feljebb) ismerkedni. Akár tetszik, akár nem. Ez így igazságos.
Vajon őt ki/mi tette lövöldözővé?
Saját maga és ártatlan emberek meggyilkolására semmilyen mentség nem létezik.
Mind ezt ráadásul úgy, hogy ő pl. egyáltalán nem volt csúnya, de már a képein is látszik, hogy bolond.
Szóval a ki tette tönkre kérdésre a válasz, hogy szerintem saját maga. Kitalált valami számára elfogadható de persze külső és megváltoztathatatlan okot arra, miért nem viseli el a környezete és ennek megfelelően soha nem próbálta meg kitalálni, valójában miért rekesztik ki. A kirekesztettség meg radikalizálta tovább erősítve az eredeti problémáját és végül fegyvert ragadott, mert gonosz, pusztító és agresszív barom volt.
“Mind ezt ráadásul úgy, hogy ő pl. egyáltalán nem volt csúnya, de már a képein is látszik, hogy bolond.”:
Pont mint én. Az autizmus látszik az arcon sajnos, nekem 2x olyan jól kéne kinéznem, mint egy átlagos férfinak.
Azt nem mondtam, hogy mentség van a tetteire, de érdemes megvizsgálni az ilyen eseteket, hogy megértsük és elkerülhessük a jövőben. Hiszen nem a belső hangok súgták neki, hogy tegye meg, hanem bizonyos dolgok vezettek idáig.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!