Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elkészült egy tudományosan kidolgozott intézkedéscsomag az incelek problémáinak megoldására. Mit gondoltok róla?
Hosszú lesz, de érdemes végigolvasni! Néhány incel készítette el a csomagot, de általános társadalmi problémákra is megoldást kínál (népességfogyás, elöregedő társadalom).
Egy másik kérdésnél már betettem hozzászólásba, de így sokkal több embert fogja látni. Érdekelnek minket a vélemények (főleg a pozitívak).
Első hozzászólásban lesz.
2399: Valamikor 3 évvel ezelőtt kiszámoltam, hogy ha egy Budapesti panel lakóteleppel számolnánk úgy, hogy egy lakásban két fő lakik, egész Magyarországon elférne a föld teljes népessége.
Az étkeztetést meg a modern technológia felhasználásával meg tudnánk oldani vertikális farmok segítségével. Nyilván a nyugati világban csökkenteni kéne a húsevést persze.
"Túlnépesedés van amúgy de ne zavarjon."
utána:
"Még mindig a túlzott paranoiával vannak átitatva a szavaid."
"Ha esetlegesen az egyik fél testi okok miatt alkalmatlan a szexuális életre, akkor abban az esetben lehetnének kitételek a csomagban.":
Nem kell ilyen. Az első pár szenved a gyors döntés miatt, a többi meg látja őket, tanul és helyesen választ (nem állkapocs alapján)"
Tehát a Chad már nem csak asszonyverő, erőszakos állat, hanem impotens/gyorstüzelő is, mindössze, mert magasabb és (szerintetek) vonzó vonásai vannak? :D
2403: Lényeg, hogy nekem ma jó legyen, aztán pusztuljon minden.
Így áll hozzá ma a blackpil és a redpill közösség többsége BTW. Ti ugyanazok vagytok, csak nőben.
"Tehát a Chad már nem csak asszonyverő, erőszakos állat, hanem impotens/gyorstüzelő is, mindössze, mert magasabb és (szerintetek) vonzó vonásai vannak? :D":
Ha kinézet alapján választasz férfit úgy, hogy a többi tulajdonságot nem veszed figyelembe, bizony lehet, hogy ilyen eredménye lesz. Az is lehet, hogy szerencséd van. Ismerek Chadet, akinek minden jól megy (és based).
Istenem, szerinted lehet több generációra előre tervezni? Vannak ennél sokkal fontosabb dolgok a jövőre nézve, mint például a környezetszennyezés visszaszorítása.
"Vannak ennél sokkal fontosabb dolgok a jövőre nézve, mint például a környezetszennyezés visszaszorítása.":
Nem fontosabb, mert nemrég voltam Hollandiában (Eindhoven), ahol a helyi népesség nagyon helyesen biciklit használt az autók helyett.
Viszont néha bejött az idillbe egy migráns drága és hangos kocsival + hangos zenével. És ők a jövő.
Az igaz, hogy az illegális bevándorlás súlyos probléma és nem is meglepő, hogy egyre szélsőségesen jobboldali politikai erők kerülnek előnybe számtalan európai országba. Viszont ebből hagyjátok már ki a nőket és az ő párkeresésüket és gyermekvállalásukat.
Annyira látszik minden hozzászólásból, hogy egyszerű tenyészállatnak tartjátok a nőket, akiknek szerintetek csak potyogtatnia kéne a gyerekeket, mert ebben látjátok (tévesen) a jövő biztosítását.
2405, én soha nem tagadtam, hogy nekem mi a legfontosabb. Nem gondolom, hogy bármilyen hatásom van a világmindenség működésére, de még a hazai viszonyokra se. Amire hatással tudok lenni, az a saját életem, a közvetlen környezetem, a mindennapjaim. A saját és (ha lesz) a gyermekem életét, közvetlen jövőjét kell megalapoznom, a rákövetkező generációt már a gyerekem korosztálya kell, hogy istápolja, segítse, amíg szükséges és így tovább. Nem gondolom, hogy a világ összes éhezője az én bajom kéne legyen, vagy egy távoli jövő miatt kéne stresszelnem, amibe tevőlegesen már úgyse leszek jelen.
Nem szemetelek, amennyire tudom védem a környezetet, élővilágot és ezt a szemléletet adom át a kezem közt megforduló gyerekeknek is. Ennyit teszek a jövőért és nem érzem úgy, hogy ennél többre lennék hivatott.
Nem gondolom, hogy, ha holnap neki állnék és szülnék a következő 8 évben 4 gyereket a semmire, az változtatna bármin. Ha szülök is, maximum kettőt, de valószínűleg csak egyet, akit viszont jól indítok el az életben. Ez a kötelességem a jövő generációit tekintve, hogy annak az 1-2 gyereknek, akit bevállalok adjak jó alapokat. No meg, hogy magamnak "adjak" egy jó életet, ha már voltam olyan szerencsés, hogy a saját szüleimtől a jó alapokat megkaptam.
Aki a világot akarja megváltani, az borítékolhatóan belebukik majd és egy szomorú, szélmalomharcokkal teletűzdelt életet fog élni.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!